چند روز پس از انتشار فهرست میهمانان مراسم ازدواج نوه ملکه انگلیس، هنوز این فهرست جنجال فراوانی به پا می کند.
به گزارش شبکه پنج تلویزیون فرانسه(TV5monde)، هر چه زمان بیشتر می گذرد مطبوعات انتقادهای شدیدتری از دربار انگلیس به علت دعوت تعداد فزاینده ای از دیکتاتورهای جهان به این مراسم به عمل می آورند. تقریبا همه پادشاهان و سران کشورهای شیخ نشین حوزه خلیج فارس به این مراسم دعوت شده اند.
مطبوعات نوشته اند درحالی که سران کشورهای عربی به طور خشونت امیزی اعتراضهای ملت عرب را سرکوب کردند، نباید به این مراسم دعوت می شدند.
این درحالی است که ولیعهد بحرین که بیشترین انتقادها متوجه او بود، اعلام کرده است به لندن نخواهد رفت اما این مسئله موجب کاهش انتقادها از دربار انگلیس نشده است. پیتر تاچل فعال حقوق بشر در انگلیس گفت: quotation mark پس از اعتراضهای ما ولیعهد بحرین اعلام کرد در مراسم شرکت نخواهد کرد درحالی که ابتدا دعوت را پذیرفته بود.
این گافی بزرگ از جانب ملکه است.
ما بسیارخرسندیم که او نمی اید اما هنوز هفت دیکتاتور دیگر هستند که قرار است در این مراسم حضور یابند quotation mark . چند خانواده سلطنتی در منطقه خلیج فارس و پادشاه سوازیلند از جمله میهمانان دردسرساز دیگر این عروسی هستند.
پادشاه سوازیلند نیز درحال سرکوب جنبش اعتراضی کشورش است. اما فهرست غایبان نیز جنجالهای فراوان به پا کرده است.
تونی بلر نخست وزیر سابق از حزب کارگر و گوردون براون دیگر نخست وزیر سابق به این مراسم دعوت نشده اند حال انکه همه نخست وزیران سابق محافظه کار از جمله مدعوین هستند. دربار انگلیس اعلام کرده است علل دعوت نشدن نخست وزیران حزب کارگر به جنبه های تشریفاتی ارتباط داشته است اما بسیاری از تحلیلگران می گویند چنین امری نیز از جمله خطاهای بزرگ سیاسی ملکه بوده است.