خبرآنلاین - بریتانیا رسما از تجهیز مخالفان قذافی خبر داد.تنها راه باقی مانده برای خروج از بحران.
بن بست نظامی غرب در لیبی همه را سردرگم کرده است .از میان کشورهای اروپایی این فرانسه و بریتانیا بودند که بیشترین اصرار را بر حمله نظامی به لیبی داشتند و اکنون نیز پربیراه نخواهد بود اگر فرانسه و لندن بیشترین استرس را در خصوص این بن بست در دل داشته باشند .
به گزارش دیلی تلگراف، نخست وزیر بریتانیا دیوید کامرون طرح تجهیز شبه نظامیان یا همان مخالفان قذافی برای مبارزه با وی را در سر دارد . کامرون در حالی این سخنان را بر زبان راند که چندی پیش وزرای امور خارجه و دفاع کابینه او نیز در خصوص طولانی شدن این نبرد هشدار داده بودند.
غرب وارد هفتمین هفته نبرد با نیروهای قذافی در لیبی شده و این در حالی است که انقلابیون نتوانستهاند پیشرفتهای چشمگیری علیه نیروهای قذافی را از آن خود کنند. این ناکامی انقلابیون به انگلیس و دیگر کشورهای غربی بهانه ای برای تجهیز انها داده است . این نخستین بار نیست که انگلیسی ها از تجهیز مخالفان سخن می گویند و پیش از این نیز این کشور تجهیزات ارتباطی برای انقلابیون به لیبی اعزام کرده و یک تیم از افسران نظامی انگلیسی برای ارائه توصیههای مختلف نظامی به لیبی سفر کردهاند.
در نامه نخست وزیر به یکی از نمایندگان محافظه کار در مجلس عوام که یک ماه پیش طرح تجهیز مخالفان قذافی را داده بود به رویکرد جدید احتمالی لندن اشاره شده است.
نخست وزیر انگلیس در این نامه نوشت: ما تامین سلاح برای انقلابیون را رد نمیکنیم اما در این راستا تصمیمی اتخاذ نشده است و چالشهای حقوقی لازم است در مورد این موضوع حل وفصل شوند.
پیشتر وزیر خارجه انگلیس به نمایندگان پارلمان این کشور گفته بود که لندن معتقد نیست ممنوعیت ارسال سلاح به لیبی مطلق است. اما براساس قطعنامههای سازمان ملل ارسال سلاح به لیبی ممنوع است.
آمریکایی ها نیز بسیار نگران اوضاع در لیبی هستند. پیش از این مایک مولن، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هشدار داده بود که شرایط در لیبی در مسیر بن بست قرار دارد. البته ویلیام هیگ وزیر امور خارجه بریتانیا در دیدار با نمایندگان از واژه " بن بست " در لیبی استفاده نکرده و تاکید کرد که شرایط حاکم بر مصراته در چند روز گذشته چندین بار تغییر کرده است .