واحد مرکزی خبر / سردبیر پایگاه اینترنتی اسلات آفریک در ارتباط تلفنی با شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گفت: سوء قصد رخ داده در مغرب صنعت گردشگری این کشور را کم رونق تر خواهد کرد.
پیر شریو درباره عوامل احتمالی این سوء قصد گفت: اصلی ترین متهمان این سوء قصد عوامل (تروریستی) داخلی این کشور هستند زیرا زمانی که از سوء قصد انتحاری سخن به میان می آید ، سوء قصدهای رخ داده در سالهای دو هزار و سه و دو هزار و هفت تداعی می شود.
سوء قصدهای انتحاری معمولا کار اسلامگرایان تندرو مغرب است.
از سوی دیگر در اواسط ماه آوریل شماری از اسلامگرایان آزاد شدند اما این امر باعث نارضایتی شماری از اسلامگرایان تندرو شد زیرا به اعتقاد آنها نظام حاکم بر مغرب برای آزاد کردن اسلامگرایان منتظر آخرین لحظه ماند زیرا این اسلامگرایان زمانی آزاد شدند که فقط یک ماه از مدت حبسشان باقی مانده بود.
از سوی دیگر به گفته برخی سرویس ها سوء رفتارها و شکنجه هواداران این اسلامگرایان باعث این سوء قصد شده است.
وی در این باره که آیا می توان ارتباطی بین آزادی این اسلامگرایان و سوء قصد دیروز مغرب برقرار کرد یانه گفت: این فرضیه نیز مطرح است.
از سوی دیگر در سال دو هزار و سه نظام حاکم بر مغرب پس از وقوع سوء قصد به طور گسترده اقدام به بازداشت مظنونان کرد و احتمال دارد این سناریو بار دیگر تکرار شود.
از سوی دیگر شمار زیادی از مغربی ها موافق این بازداشت ها هستند زیرا در حال حاضر در سراسر مغرب و بویژه در منطقه مراکش خشم مردمی به شدت افزایش یافته است.
واقعیت این است که گردشگری منبع درآمد فوق العاده ای برای مغرب است و بنا بر ارزیابی ها بیست درصد ارز مغرب از صنعت گردشگری تامین می شود.
مغرب به عنوان مثال بیش از اسپانیا وابسته به صنعت گردشگری است.
در حالی که انقلاب های عربی به شدت باعث کاهش شمار گردشگران در این کشورهای شمال افریقا شده بود مسلما این سوء قصد باز هم شمار گردشگران را کاهش خواهد داد.