ليبي

به گزارش فرهنگ نیوز، به نقل از ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی المحیط نوشت: معمر قذافی، رهبر لیبی، در سخنرانی خود در ساعات اولیه‌ی صبح امروز (شنبه) تصریح کرد: لیبی که به آنها حمله نمی‌کند و از دریا عبور نکرده است. چرا آنها به لیبی حمله می‌کنند؟

وی ادامه داد: بیایید با هم مذاکره کنیم. شما به ما تجاوز کرده‌اید و مشکل دو جانبه میان ما و شما ایجاد شده است. چرا شما به ما تجاوز کرده‌اید؟

رهبر لیبی عنوان داشت: اگر کشورهای ناتو سر نفت با ما جنگ دارند، این که مشکلی نیست بیاید مذاکراتی را در خصوص انعقاد قراردادهای نفتی ترتیب دهیم!

معمر قذافی مدعی شد: ملت لیبی من را مقدس می‌دانند و من را نماد عزت و کرامت خود می‌دانند!

وی تصریح کرد: جنگ میان ما و ایتالیا علنی شده است و دولت ایتالیا در حال حاضر با سیاستی استعمارگری و فاشیستی که قبلا در جریان اشغال لیبی داشت، عمل می‌کند.

رهبر لیبی افزود: به کدامین گناه ایتالیا لیبی را اشغال کرد و در سال 1911 به کشور ما تجاوز کرد و بعد اعتراف کرد که ملت لیبی بی‌گناه است و از ملت لیبی عذرخواهی نمود و گفت که دیگر این اشتباه را تکرار نخواهد کرد. اما ایتالیا امروز همان اشتباه را تکرار کرد.

معمر قذافی عنوان داشت: متاسفانه همه ما در آخر به خاطر دوستی از بین رفته‌ی دو کشور و روابط اقتصادی و مالی مفید برای دو کشور که نابود شده است، حسرت خواهیم خورد.

قذافی از کشورهایی که به نظام وی کمک کردند و به قطعنامه‌ی ایجاد منطقه‌ی پرواز ممنوع بر فراز لیبی در شورای امنیت رای ندادند، تقدیر کرد.

رهبر لیبی عنوان داشت: کشورهای ناتو با اجرای این قطعنامه اشتباه کردند و غیر نظامیان را هدف قرار دادند و کودکان را کشتند. کسی که به ناتو این حق را داده که با موشک و جنگنده ظرف مدت 40 روز لیبی را هدف قرار دهد، آیا تصمیم به ترور سیاسی و هدف قراردادن دفتر قذافی گرفته است؟ آیا این گونه از غیرنظامیان حمایت می‌کنند؟

سرهنگ قذافی تصریح کرد: کشورهای غربی به رهبری آمریکا، فرانسه و ایتالیا تلاش می‌کنند که لیبی همچنان بدون پیشرفت باقی بماند و از طریق هدف قراردادن زیرساخت‌های کشور جزء‌ کشورهای در حال توسعه باشد.

وی با وحشیانه خواندن حملات ناتو، از اعضای شورای امنیت خواست یک جلسه برگزار کنند و قطعنامه‌ی ایجاد منطقه‌ی پرواز ممنوع و عملیات نظامی ناتو را در لیبی بررسی نمایند.

رهبر لیبی تاکید کرد که از آتش بس استقبال می‌کند، مشروط به اینکه حمله هوایی نیروهای ناتو متوقف شود.

معمر قذافی افزود: گروه‌های وابسته به القاعده همانطور که می‌دانید در افغانستان، پاکستان، الجزایر و سومالی بدون هیچ معیار و قانونی فعالیت دارند. این گروه‌های تروریستی هیچ منشور یا پیمانی ندارند و مذاکرات، دموکراسی و آتش بس را به رسمیت نمی‌شناسند.

قذافی بار دیگر تاکید کرد که مخالفان وابسته به ملت لیبی نیستند. آن‌ها گروه‌های تروریستی وابسته به القاعده هستند که تلاش می‌کنند جوانان را گمراه کنند و آنها را وادار نمایند که سلاح بردارند.

وی خاطرنشان کرد: ما مردم لیبی با یکدیگر مبارزه نمی‌کنیم. شما اعتراف‌های جوانان را درباره اینکه چگونه گمراه شدند و چگونه تروریست‌ها آنها را وادار کردند سلاح به دست بگیرند، شنیدید.

وی تاکید کرد: شهر درنه به تصرف گروه‌های تروریستی درآمده و القاعده در آنجا امارت خود را تشکیل داده است.

معمر قذافی از جوانان خواست از این گروه‌ها جدا شوند و به طرفدارانش با هدف بازگشت آرامش به لیبی بپیوندند.

سرهنگ قذافی تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم شما را با خودرو یا سلاح گمراه کنیم یا به شما وعده بدهیم. شما بعد از پایان درگیری‌ها بدون اینکه کشته شوید صاحب خودرو خواهید شد. این خودروها از نفت شماست و اموال شما به شما داده خواهد شد. اما هنگامی که جوانان لیبی بمیرند آیا این خیانت‌ کاران یا فرانسه یا ایتالیا چیزی به آنها خواهند داد؟

قذافی با اشاره به اینکه با افسران آزاده در ارتباط است، تاکید کرد: کسانی که به دعوت ما پاسخ دادند نمی‌توانند علیه کشور دست به جنایت بزنند و نمی‌توانند زیر پرچم ایتالیا بجنگند.

معمر قذافی درباره‌ی شهر اجدابیا تاکید کرد: این شهر باید به منطقه‌ای عاری از سلاح تبدیل شود و یک منطقه بی‌طرف باشد مشروط بر اینکه تمامی گروه‌های مسلح از داخل آن عقب نشینی کنند.

وی افزود: اجدابیا را به مردم این شهر در حالی که بدون سلاح باشد واگذار کنیم. من از اتحادیه آفریقا می‌خواهم که یک تیم از ناظران را به اجدابیا بفرستد تا این منطقه در چارچوب طرح صلح و حمایت از غیر نظامیان بدون سلاح باقی بماند.

رهبر لیبی تصریح کرد: نظام لیبی بر اساس اصول توده‌ای شکل گرفته و تا زمانی که لیبی با بمب اتمی هدف قرار نگیرد،ف این اساس تغییر نخواهد کرد.

وی گفت: نظام توده‌ای لیبی به منزله دیواری است که مانع انتقال موج مهاجرت غیر قانونی و تروریسم به اروپا می‌شود.

قذافی در عین حال هشدار داد که فروپاشی لیبی موجب اشاعه‌ی تروریسم در طول شمال آفریقا خواهد شد.

رهبر لیبی تصریح کرد: نظام سیاسی لیبی براساس کنگره‌های مردمی شکل گرفته و قدرت در دست مردم است. ملت لیبی مرحله‌ی انتخابات پارلمانی را پشت سر گذاشت و امروز مستقیما قدرت را در دست دارد و از طریق کنگره‌های مردمی عمل می‌کند و نمی‌تواند به عقب بازگردد.

قذافی تصریح کرد: نظامی سیاسی لیبی هرگز جای خود را به نظام دیگری نخواهد داد، مگر اینکه مردم لیبی بدور از تروریسم این مساله را بخواهند.

قذافی تاکید کرد: قذافی هیچ قدرت و پستی ندارد که آن را ترک کند. من از پست‌های خودم از سال 1977 تا زمان شکل گیری نظام توده‌ای کناره گیری کردم و قدرت را به مردم واگذار کردم و من چیزی جز تفنگم ندارم که با آن در راستای دفاع از کشورم مبارزه خواهم کرد و هرگز لیبی را ترک نخواهم کرد. برای اینکه من نمی‌توانم از لیبی استعفا کنم. کسانی که به خودشان این حق را می‌دهند که از من بخواهم کشورم را ترک کنم باید بدانند که این درخواست بسیار مسخره است.

رهبر لیبی افزود: ملت، معمر قذافی را دوست دارد و آن را مقدس می‌داند، چون قذافی قدرتی ندارد. برای اینکه اگر من رئیس جمهوری بودم سرنوشتم مانند رئیس جمهوری تونس یا رئیس جمهوری مصر می‌شد چون مردم از صاحبان قدرت بدشان می‌آید.

رهبر لیبی ادامه داد: قذافی در نزد لیبیایی‌ها بسیار پاک‌تر از امپراتوری ژاپن است. قذافی نماد عزت و جلال آنها است. شما به چیز مقدسی از ملت لیبی لطمه می‌زنید. من نماد و اساس و پدر لیبیایی‌ها هستم و کسی که آن را انکار کند، مستحق زندگی کردن نیست.

رهبر لیبی تاکید کرد که دستورهایی برای توزیع سلاح بین ملت لیبی به منظور مبارزه با نیروهای ناتو داده است.

وی ادامه داد: ما خواهان شهادت، آزادی و بزرگی در سرزمین‌مان هستیم. ملت لیبی با پیران، جوانان، ‌کودکان و زنان خود مقاومت خواهد کرد و آن را متحول خواهد نمود. ما با مزدوران، مرتدان، کودکان و زنان و پیران لیبی مبارزه خواهیم کرد.

قذافی ادامه داد: ملت‌های اروپایی در حمایت از من و ملت لیبی و در اعتراض به حمله وحشیگرانه ناتو تظاهرات متعددی برگزار کرده‌اند.

رهبر لیبی، رهبران ناتو را گروه تروریسم و گروه بین المللی اعدام توصیف کرد. وی در عین حال از کشورهای ناتو خواست از مخالفان سلاحشان را بگیرند و در ازای قراردادهای نفتی با امتیازهای ویژه و تفاهم‌ در خصوص امضای توافق نامه‌های بین المللی تحت رضایت دو طرف سلاح را از مخالفان در بنغازی، درنه و مصراته بگیرند.


صفحه مناسب چاپ پیشنهاد این صفحه از این خبر یک pdf بساز

سایر خبرها

  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱ استقبال امیرعبداللهیان از همتای الجزایری در تهران
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰ دیدار سفیر ایران با وزیر خارجه سیرالئون
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹ ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک و کسب اطلاع از سلامت آنها
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸ رسانه اماراتی: حمیدتی و البرهان دیدار می‌کنند
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۹ گفت‌وگوهای منطقه‌ای بن‌سلمان و السیسی در پاریس
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۸ مغرب نشست «النقب» را به تعویق انداخت
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۷ سودان جنوبی مرزهایش با سودان را بست
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۶ دیدار سفیر ایران با رئیس مجلس نمایندگان تونس
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶ تأسف وزیر خارجه مصر از موضع اتحادیه اروپا درباره سوریه
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵ امیرعبداللهیان: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی در دستورکار دولت است
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴ کنعانی حمله تروریستی در اوگاندا را به شدت محکوم کرد
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳ تصمیم دولت بورکینافاسو برای راه‌اندازی سفارت در تهران
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲ رئیس حزب‌ الوفد رسما نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مصر شد
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۸ تمدید سه روزه آتش‌بس در سودان
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۷ کرملین: تحقق طرح صلح آفریقا درباره اوکراین سخت است
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ دعوتنامه اردوغان برای السیسی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ 17 غیرنظامی سودانی از جمله چند زن و کودک در حمله هوایی کشته شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۵ کشته شدن 38 دانش‌آموز اوگاندایی در یک حمله تروریستی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۴ یونیسف: بیش از 1 میلیون کودک به علت جنگ در سودان آواره شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۳ «نیروهای پشتیبانی سریع» سودان، ارتش را به مثله کردن 2 عضو خود متهم کردند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲ العربیه از تشکیل کمیته‌ ایرانی-مصری برای احیای روابط خبر داد
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷ سفر نخست‌وزیر عراق به قاهره با محوریت ایران و تقویت روابط
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تشدید جنگ داخلی در سودان پس از پایان آتش‌بس 24ساعته
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵ رژیم صهیونیستی به دنبال تولید تسلیحات در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸ وعده ایتالیا برای کمک ۷۰۰ میلیون یورویی به تونس
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷ نشست شورای همکاری خلیج فارس و مصر درباره مسائل منطقه‌
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶ مشارکت رژیم صهیونیستی در رزمایش «شیر آفریقا» در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵ درگیری‌های خونین بین مردم و نیروهای امنیتی در سنگال
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴ کشته شدن ده‌ها کودک در شمال نیجریه در پی حمله مردان مسلح
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تمایل کومور برای ازسرگیری روابط رسمی با ایران