یک روزنامه عرب زبان به نگرانی و سراسیمگی صهیونیستها از تصمیم دولت جدید مصر برای تقویت روابط با ایران اشاره می کند و می نویسد: بنابر اذعان اسرائیلی ها تقویت روابط دیپلماتیک تهران و قاهره به منافع اسرائیل ضربه شدیدی وارد می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الدستور اردن امروز درمطلبی به مقاله ای که درروزنامه اسرائیلی " اسرائیل الیوم" منتشر شد می پردازد. دراین مقاله که با عنوان "مصر به سوی ایران می رود" به چاپ رسید می خوانیم: مصر در دوران مبارک ایران را رقیب اصلی خود در تاثیرگذاری های منطقه ای می دانست و حتی نگران آن بود که ایران به ثبات رژیم مصر صدمه بزند.
اما به نظر می رسد که درحال حاضر این نگاه تغییر کرده و "بهار عربی" علاوه بر تاثیرات مستقیم نقشه جدیدی از ائتلافات منطقه ای را نیز ترسیم می کند. به طور مثال مصر بعد از مبارک خواهان نزدیکی به ایران است و درحال حاضر نداهایی از قاهره شنیده می شود مبنی بر اینکه نیاز به تجدید روابط دیپلماتیک بین تهران و قاهره وجود دارد.
دراین راستا مسئولان بلندپایه ایرانی از سخنان "نبیل العربی" وزیرامورخارجه مصر درباره گشودن صفحاتی جدید در روابط دوجانبه بسیار به مبارکی استقبال کردند و حتی مقامات ایرانی اظهار داشتند که مقاومت مصر دربرابر اسرائیل و الگوپذیری از انقلاب اسلامی ایران خود وجوه مشترکی را بین تهران و قاهره ایجاد می کند.
روزنامه "اسرائیل الیوم" با نگرانی از تغییر موضع قاهره در قبال تهران می نویسد: وضعیت هنوز روشن و واضح نیست آیا واقعا مصر خواهان این تغییر ریشه ای در سیاست خارجه خود آن هم بعد از گذشت 3 دهه است؟ این تغییر سیاست مصر تنها به منافع اسرائیل ضرر نمی رساند بلکه به روابط قاهره با اعضای کشورهای میانه رو عربی و در راس آن عربستان و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس ضرر می رساند.
این روزنامه صهیونیستی همچنین با اعتراف به این موضوع که این اقدام دولت جدید مصر سران صهیونیستی را بسیار نگران و آشفته کرده است به اظهارات مقامات مصری دراین خصوص اشاره می کند و می نویسد: "شماری از مسئولان بلندپایه مصری سخنانی ضد و علیه اسرائیل ایراد کردند. ازجمله آنها "یحیی الجمال" معاون نخست وزیر دولت مصر است که تاکید دارد که اسرائیل به ثبات و امنیت خاورمیانه ضرر می رساند و این رژیم درتلاش برای جلوگیری از پیشرفت مصر است. همچنان که اظهارات "عصام شرف" نخست وزیر مصر نیز درباره بازنگری در توافقات گاز بین دوطرف نیز چندان خوشایند نیست" .
الدستور همچنین به نکته ای دیگر در این مقاله اشاره می کند و می نویسد: اسرائیلی ها همچنین براین باورند که اگر جنبش اخوان المسلمین در مصر برسر کارآید چه بسا که روابط تهران و قاهره محکم شود.