سخنگوي وزارت امور خارجه مصر روز شنبه در اظهاراتي هدف از گشودن گذرگاه رفح بين مصر و نوار غزه را كاهش مشكلات انساني و شرايط بد زندگي ملت فلسطين در نوار غزه اعلام كرد.
به گزارش ايرنا، منحه باخوم سخنگوي وزارت امور خارجه مصر گفت: گشودن گذرگاه رفح باعث كاهش مشكلات انساني مردم محاصره شده غزه خواهد شد و اين اقدام نه تنها از سوي وزارت امور خارجه بلكه از سوي دولت مصر در حال بررسي است.
پس از خلع حسني مبارك از قدرت كه جنبش مقاومت اسلامي فلسطين
'حماس ' را تهديدي عليه امنيت ملي مصر مي دانست و ميانجيگري اين كشور بين دو جنبش حماس و فتح ، گشودن گذرگاه رفح تغييري مهم در سياست مصر پس از انقلاب در اين كشور به شمار مي رود.
گشودن اين گذرگاه همچنين براي ساكنان نوار غزه از اهميت زيادي برخوردار است . اين گذرگاه از سوي مصر در سال 2007 ميلادي (1386) از راه زميني، دريايي و هوايي بسته شد.
گشودن گذرگاه رفح از سوي دولت مصر باعث رفت و آمد آزاد بين اين كشور و نوار غزه ، برخورداري فلسطينيان از خدمات پزشكي با سفر به مصر و شكوفايي اقتصادي ناشي از تجارت خواهد شد.
بر اساس آمارهاي منتشر شده از سوي نهادهاي وابسته به سازمان ملل، 80 در صد فلسطينيان در نوار غزه براي ادامه زندگي به كمك هاي انساني وابسته هستند.