واحد مرکزی خبر / عضو شورای ملی انتقالی لیبی در واکنش به تصمیم دادستان دیوان بین المللی لاهه درباره محاکمه سران لیبی گفت این اقدام در واکنش به کشتاری است که در لیبی بوقوع پیوسته و و ناشی از خساراتی است که مردم این کشور متحمل شده اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی ، شمس الدین در گفتگو با این شبکه گفت دیوان بین المللی لاهه حوادثی را که در لیبی روی داده است ، بطور کامل تحت بررسی قرار داده است و در واقع این تحقیقات بر اساس اظهاراتی صورت گرفت که مردم مدتها قبل آن را مطرح کرده بودند اما تازه مسئله آشکار شده است و مردم شاهد وقایعی هستند که درلیبی بوقوع پیوسته است.
به گفته این عضو شورای ملی انتقالی ، مردم لیبی معتقدند صدور کیفرخواست علیه سه نفر از مقامات ارشد این کشور فشارعلیه رژیم لیبی را افزایش داده و از کشت وکشتار و تخریب بیشتر اموال جلوگیری می کند.
بعلاوه این اقدام همچنین به بحران لیبی پایان خواهد داد ، گرچه تا آن زمان راه درازی در پیش است.
وی درباره اینکه آیا تصمیم دادگاه لاهه تاثیر عینی بر برکناری قذافی از قدرت خواهد داشت گفت بنظر من این اقدام تنها یکی از ابزاری است که جامعه جهانی آن را بکار گرفته است.
سازمان ملل همچنین می تواند از دادگاه لاهه بخواهد درباره هر گونه جنایت علیه بشریت در لیبی تحقیق کند. تحقیقات نشان داد بیش از دوازده هزار نفر از مردم لیبی در درگیری ها کشته و بیش از سی هزار نفر مجروح شدند که حال هفت هزار نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
بعلاوه ، افرادی نیز قربانی اقدامات خشونت آمیزی مانند تجاوز و تخریب اموال شدند.
می توان به مسائلی از قبیل مهاجرت مردم و افراد بیخانمان نیز بعنوان پیامدهای این درگیری اشاره کرد.
بنا براین ، با وجود تمام این مسائل ، مردم لیبی از این حق برخوردارند که دست به تظاهرات صلح آمیز زده و خواستار تغییر، اصلاحات و آزادی در این کشور باشند.
در حالیکه دولت لیبی در مقابل خواسته های مردم ، اینگونه واکنش نشان داد ، اقدامی که از نظر همه مردم جهان جنایت محسوب می شود.