محفل شعر و ادب به افتخار شاعر انقلابی مصر، "عبدالرحمن یوسف" (فرزند شیخ یوسف قرضاوی) و جوانان به پا خاستهی خیزشهای اسلامی برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاري اهل بیت (ع) ـ ابنا ـ محفل شعر و ادبی به افتخار شاعر انقلابی مصر «عبدالرحمن یوسف قرضاوی» و جوانان به پا خاستهی خیزشهای اسلامی برگزار می شود.
در این شب شعر که به همت "مجمع جهانی اهل بیت(ع)"، "معاونت فرهنگی ـ تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه" و "خبرگزاری اهل بیت (ع) ـ ابنا" برگزار میشود تعدادی از شعرای عرب به قرائت شعر خواهند پرداخت.
این شب شعر فردا جمعه 6 خرداد 1390 ساعت 6 بعد از ظهر در "سالن همایشهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی" واقع در ابتدای خیابان معلم قم برگزار میشود و و شركت در آن برای عموم شعرا و فرهیختگان آزاد است.
عبدالرحمن یوسف فرزند «شیخ یوسف قرضاوی» مفتی اهلسنت است که بر خلاف پدرش موضع خصمانه نسبت به شیعیان ندارد.
وی پس از جنگ 33 روزه قصیدهای در مدح «سید حسن نصرالله» سرود و در مراسم "روز شهيد" در ضاحيه بيروت هم شرکت کرد. حتی در آن زمان خبر شیعه شدن این شاعر جوان و انقلابی نیز اعلام شد (که البته از سوی خود او تأیید نگردید).
وی در زمان دیکتاتوری «حسنی مبارک» نیز با کمال شجاعت اشعاری در هجو وی سرود و در شب شعرهای داخل مصر قرائت کرد که دو شعر "الهاتک بامر الله (هتککننده حکم خدا)" و "مسبحة الرئیس (تسبیح رییس جمهور)" از معروفترین آنها هستند.
عبدالرحمن در روزهای انقلاب مصر جزء جوانان متحصن میدان التحریر بود و اینک خاطران آن روزهای بیادماندنی را به عنوان "یومیات ثورة الصبار..." در سایت خود منتشر میکند.
شایان ذکر است که عبدالرحمن ضمن هیأتی از شخصیتهای علمی، فرهنگی و ادبی مصر سهشنبه گذشته برای اقامتی یکهفتهای وارد ایران شده است. در این هیأت که به دعوت مجمع جهانی اهلبیت(ع) به ایران آمده است چهره هایی چون «دکتر علوی امین» استاد دانشگاه الازهر، «عادل المعلم» از مدیران انتشارات "دار الشروق"، «احمد السیوفی» روزنامهنگار و «خانم امانی ماجد» رییس بخش دینی مؤسسه الاهرام نیز به چشم میخورند.
دکتر علوی امین از اعضای این هیأت، نویسنده کتاب "ابوطالب مسلمان است" میباشد. انتشارات دارالشروق نیز از بزرگترین شرکتهای انتشاراتی جهان عرب به شمار میرود. مؤسسه الاهرام هم با داشتن 19 روزنامه و مجله، مهمترین نهاد مطبوعاتی مصر است که اینک پس از سقوط مبارک، تلاش میکند خود را با اهداف انقلاب هماهنگ کند.
از اینرو، سفر یک هفتهای این هیأت، فرصت مهمی برای ترمیم ارتباط فرهنگی بین دو تمدن بزرگ ایران و مصر و نسلهای اسلامی و انقلابی دو کشور به شمار میرود.