واحد مرکزی خبر / سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، روز سه شنبه از هدر رفتن غلات بعد از برداشت محصول که تقریبا معادل چهار میلیارد دلار در سال برای منطقه آفریقای زیر صحراست ابراز تاسف کرده و آن را برای امنیت غذایی خطرناک دانست.
فائو که مقر آن در رم است، در گزارشی به موارد از دست رفتن غلات پس از برداشت محصول در منطقه زیر صحرا اشاره کرد.
بانک جهانی نیز درباره سرمایه گذاری در زمینه فن آوری پس از برداشت محصول توصیه هایی ارائه کرد.
ماریا هلنا سمدو Mario Helena Semedo، مقام بلند پایه فائو در بیانیه ای اعلام کرد : محصولات غذایی از دست رفته می توانند نیازهای غذایی سالانه حداقل چهل و هشت میلیون نفر را تامین کنند.
براساس برآورد های سیستم اطلاعاتی آفریقا درباره از دست رفتن محصولات پس از برداشت، هدر رفتن غلات که پیش از مراحل فرآوری و تبدیل صورت می گیرد، از ده تا بیست درصد است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، ارزش کلی زیان از دست دادن غلات پس از برداشت در منطقه آفریقای زیر صحرا، برابر با چهار میلیارد دلار در سال است که معادل ارزش واردات غلات منطقه در سال است.