غرب با اعزام ناوهاي غول پيكر و هواپيمابر مجهز به انواع سيستم هاي نظامي و تهاجمي به آب هاي مديترانه، به بهانه كمك به مردم ليبي، خود را آماده اشغال اين كشور مي كند.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا، پايگاه اطلاع رساني 'تحقيقات جهاني' كانادا نوشت: در پايان نشست سران هشت كشور صنعتي جهان موسوم به 'گروه هشت'،'نيكلاس ساركوزي' رييس جمهوري فرانسه اعلام كرد كه وي به همراه 'ديويد كامرون'، نخست وزير انگليس از 'بنغازي' ديدار خواهد كرد.
وي گفت: 'ما مثل هم فكر مي كنيم'، به ويژه در اين مورد كه 'نمي توان با قذافي وارد گفت وگو شد'.
اين رسانه افزود: 'باراك اوباما' رييس جمهوري آمريكا نيز ديدگاه مشابهي را اعلام كرد و گفت: 'ما دست بردار نيستيم مگر آن كه مردم ليبي در امان باشند و سايه استبداد از سر آن ها برچيده شود.' به عبارت ديگر، آن ها آماده شده اند تا ليبي را به اشغال خود درآورند.
تحقيقات جهاني نوشت: در حالي كه گروه هشت از طرابلس خواسته تا 'فورا از توسل به زور دست بردارد'، نيروهاي عضو سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) حملات هوايي خود را تشديد و طي كمتر از هشت هفته بيش از هشت هزار و500 حمله اجرا كرده است. غالب هواپيماها با تجهيزاتي، از پايگاه هايي در جنوب ايتاليا به پرواز در مي آيند. شهر 'پيزا' به صورت مداوم شاهد عبور هواپيماهاي C-130J و ساير هواپيماهاي باري است كه از پايگاه 'كمپ داربي' آمريكا بمب و موشك را به پايگاه هاي ديگر در جنوب منتقل مي كنند.
ورود بالگردهاي فرانسوي 'تايگر' كه احتمالا با بالگرد هاي 'آپاچي' انگليس همراه بوده، مويد اين مطلب است كه حملات هوايي مقدمه اي براي فرود در خاك ليبي است.
اين گزارش مي افزايد: از همه مهم تر، ورود گروهي از ناوهاي قدرتمند تهاجمي در آب هاي مديترانه است كه به دنبال ناوهاي هواپيمابر هسته اي قدرتمند كلاس 'نيميتزNimitz' وارد اين منطقه شده اند.
اين ناو هواپيمابر به افتخار 'جرج دبليو بوش' رييس جمهوري سابق آمريكا كه سكان داري نخستين جنگ در دوره پس از جنگ سرد در خليج فارس را بر عهده داشت، به نام وي نامگذاري شده است. اين كشتي 333 متر طول دارد و با 40 متر عرض حامل شش هزار پرسنل، 56 هواپيما (كه قادرند در فواصل 20 ثانيه اي از يكديگر به پرواز درآيند) و 15 بالگرد است.
اين ناو همچنين مجهز به تجهيزات جنگي پيشرفته الكترونيك است. بنابراين، آن را مي توان يك پايگاه نظامي متحرك به حساب آورد. در عين حال، اين ناو يك نيروگاه متحرك هسته اي نيز هست، زيرا از دو رآكتور آب فشرده PWR A4W/A1G برخوردار است كه انرژي لازم براي حركت توربين بخار چهار پروانه آن را تامين مي كنند. يك نيروگاه هسته اي حامل رآكتور كه بسيار خطرناك تر از رآكتور هاي 'فوكوشيما'ي ژاپن است، در حال وارد شدن به خليج ناپل و ساير بندرهاست.
علاوه بر اين دو كشتي تهاجمي آبي خاكي ديگر كه از 13 تا 18 ماه مه در 'تارانتو' ايتاليا حضور داشتند نيز عازم ليبي خواهند شد كه با برخورداري از هواپيماهاي هاور كرافت، بدون آن كه كشتي از خشكي قابل ديد باشد مي تواند در هر بار ماموريت 200 نيرو را به سرعت به ساحل منتقل كند.
اين منبع در ادامه نوشت: با اين حساب، همه چيز آماده يك ورود به اصطلاح 'بشر دوستانه' در ليبي است. اروپايي ها در سايه حمايت هاي ناو هواپيمابر 'بوش' افتخار اولين ورود را از آن خود خواهند كرد.