واحد مرکزی خبر / بنیاد بیل و ملیندا گیتس، بزرگترین بنیاد خیریه جهان که پنج سال قبل اعلام کرده بود میلیون ها دلار برای مبارزه با فقر و گرسنگی در افریقا، بویژه در بخش کشاورزی سرمایه گذاری خواهد کرد ، تاکنون یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار در این راه خرج کرده است.
به گزارش اسوشیتدپرس از سیاتل ، رهبران بنیاد بیل و ملیندا گیتس در عین حال گفته اند مشاهده نتیجه این سرمایه گذاری بیست سال طول می کشد. این بنیاد تمرکز خود را بر راههای انتقال انقلاب سبز به افریقا معطوف کرده است که در اواسط دهه 1900 ، امریکای لاتین و اسیا را در بر گرفت و تولید کشاورزی این مناطق را توسعه داد.
امیدواری بنیاد ملیندا و بیل گیتس این است که با کمک به کشاورزان کوچک برای کشت بیشتر به انها این امکان را بدهد که محصول مازاد خود را بفروشند و درامد بیشتری کسب کنند و غذای بیشتری را برای گرسنگان فراهم سازند.
بیش از هفتاد درصد از فقیران جهان برای تامین غذا و کسب درامد به کشاورزی وابسته اند.
روی استاینر معاون مدیر توسعه جهانی بنیاد بیل و ملیندا گیتس گفت تاکنون به برخی افراد کمک شده است و این بنیاد انتظار دارد در چند سال اینده تعداد بیشتری را تحت پوشش کمک های خود قرار دهد ، اما توسعه کشاورزی کند صورت می گیرد. بانک جهانی براورد کرده است 338 میلیون نفر در منطقه زیر صحرای افریقا با درامدی کمتر از یک دلار در روز زندگی می کنند.
بنیاد بیل و ملیندا گیتس معتقد است می تواند تا سال 2025 از راه توسعه کشاورزی ، بیش از 150 میلیون نفر را در افریقا از فقر مفرط نجات دهد.
این بنیاد برای تحقق این هدف میلیون ها دلار در بخش های تحقیقات بذر ، خرید و توزیع کود ، بهبود اموزش کشاورزان و دسترسی انها به بازارها و تبلیغ سیاسی برای ترغیب دولتها به هزینه کردن هرچه بیشتر در بخش کشاورزی و اصلاح سیاست ها از تجارت گرفته تا مالکیت زمین ، سرمایه گذاری کرده است.