روزنامه آمريكايي ' وال استريت ژورنال ' با اشاره به نشست پنجشنبه شب آمريكا و هم پيمانش با گروه تماس ليبي در ابوظبي، نوشت: در اين نشست درباره آينده سياسي ليبي بعد از پايان حكومت ' معمر قذافي ' گفت و گو شد.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا اين روزنامه روز جمعه خاطرنشان كرد: در اين نشست آمريكا حمايت خود را از رهبران گروه هاي مخالف ليبي ابراز كرد، اما از به رسميت شناختن آن و نيز تعيين زمان مشخصي براي رفع توقيف دارايي هاي ليبي در آمريكا خودداري نمود.
اين گزارش افزود: در نشست اخير ' هيلاري كلينتون' وزير خارجه آمريكا گفت كه روزهاي حكومت قذافي به پايان رسيده و آمريكا با همكاري شركاي بين المللي خود و تحت حمايت سازمان ملل در حال برنامه ريزي براي آينده ليبي است.
به نوشته اين روزنامه، گروه اصلي مخالفان در ليبي علاوه بر كسب مشروعيت سياسي از سوي استراليا، موفق شده اند اين كشور را نسبت به انتقال بيش از يك ميليارد دلار كمك متعهد سازند.
اين درحاليست كه شوراي ملي انتقالي ليبي، هم چنان به تلاش خود براي كمك مالي به اين شورا از طريق دارايي هاي توقيف شده اين كشور در سراسر جهان ادامه مي دهد.
اين روزنامه اذعان كرد، دولت آمريكا از زمان ديدار رهبران شورشي از واشنگتن در ماه گذشته، رسما اين شورا را ' نماينده قانوني' مردم معرفي كرده اما هم چنان از به رسميت شناختن اين شورا به عنوان دولت مشروع ليبي خودداري مي ورزد.
در اين راستا ' فتحي باجه/Fathi Baja ' رئيس امور سياسي و بين المللي شوراي ملي انتقالي ليبي، در مصاحبه با خبرگزاري آسوشيتد پرس گفت: فهرست فزاينده كشورهايي كه قصد دارند اين شورا را به عنوان دولتي مشروع به رسميت بشناسند مشوق وي بوده است.
وي با انتقاد از فقدان تعهدات مالي كشورها گفت: ' نمي توان به آزاد سازي كشور در شرايطي كه پول كشور توقيف شده ، ادامه داد. دو سوم كشور آزاد شده است. ساكنان اين مناطق به غذا، دارو، آموزش و مدرسه نياز دارند.انتظار مي رود دانش آموزان بعد از دو ماه به مدرسه بازگردند، اما چگونه مي توان مدارس را براي آنها مهيا كرد؟ بيشتر اين كودكان آسيب ديده اند.'