تلويزيون دولتي بيبيسي به خاطر انتشار اخبار دروغ مبني بر اين که ناتو "بمباران بادقت" در ليبي انجام داده است مورد تقبيح و انتقاد قرار گرفته است.
فعالان حاضر در کنفرانس سالانه "ائتلاف جنگ را متوقف کنيد" از جمله خيريه مبارزه با فقر "جنگ عليه فقر" روز شنبه (21 خرداد) بيبيسي را به خاطر ادعاهاي دروغين محکوم کردند. بيبيسي ادعا کرده که حمله ناتو به ليبي به دليل استفاده از فنآوري نوين نظامي از جان غيرنظاميان محافظت ميکند.
جان هيلاري، مدير اجرايي "جنگ با فقر" اين شبکه تلويزيوني دولت انگليس را به خاطر پوشش حملات ناتو بهويژه حملات هواپيماهاي بدون سرنشين کنترل از راه دور امريکا عليه مردم ليبي از اواخر آوريل تاکنون، به باد انتقاد گرفت.
يک گزارشگر بيبيسي در ماه مارس نوشت که "ائتلاف ناتو آشکارا تلاش سختي براي اجتناب از کشتن غيرنظاميان به عمل آورده است."
جان سيمپسون، گزارشگر بيبيسي گفت: "افسانه قديمي بمباران دقيق به بيش از يک واقعيت تبديل شده است."
يک گزارشگر ديگر که نماوي از وي به ميان نيامده است، نيز نوشت: "هواپيماهاي بدون سرنشين، اهداف نظامي در مناطق شهري را راحتتر هدف قرار ميدهند و خطر تلفات غيرنظامي را به حداقل ميرسانند."
با اين حال جان هيلاري با رد ادعاهاي افزايش دقت، آن را "دروغ" محض خواند؛ چراکه استفاده از هواپيماهاي بدون سرنشين در پاکستان و افغانستان مثال روشني از کشتار کور مردم است.
ديويد کيلکولن و اندرو اگزام، کارشناسان نظامي غربي با انجام تحقيقي در سال 2009 اين حقيقت را فاش کردند که بيش از 700 تن در پاکستان در آن سال در حملات هواپيماهاي بدون سرنشين کشته شدهاند و فقط 14 تن از اين تعداد از اعضاي القاعده بوده و بقيه غيرنظامي بودهاند.
مدير اجرايي "جنگ با فقر" هواپيماهاي بدون سرنشين را سلاحهاي کوري که قوانين بينالمللي را نقض ميکنند دانست.
هيلاري گفت: "با اين حال بيبيسي بدون هيچگونه شواهد يا توجيهي از گفتن اين که اينها ابزار دقيق بمباران هستند ابراز خرسندي ميکند. ما بايد جلوي آنها بايستيم و به دروغهاي بيبيسي بگوييم کافيست!"
وي افزود: "اين بمباران دقيق نيست؛ اين بمباران کور با تلفات غيرنظامي زياد است."
استفاده از موشکهاي هواپيماهاي بدون سرنشين همچنين از سوي فيليپ آلستون، گزارشگر ويژه سازمان ملل در زمينه کشتار خارج از چارچوب قضايي، به عنوان جنايت عليه بشريت توصيف شده است.
بنياد امريکاي جديد، يک گروه راستگرا که حملات هواپيماهاي بدون سرنشين را بررسي ميکند گزارش داده است که حداقل 2431 تن از سال 2004 تاکنون در پاکستان در بمبارانهاي هواپيماهاي بدون سرنشين کشته شدهاند.