خبرگزاري فارس: مدير عامل مؤسسه قرآني احسنالحديث گفت: استاد «شعيشع» يكي از افراد مورد علاقه مقام معظم رهبري بود و ايشان وي را «دوست عزيزم» خطاب ميكردند كه نشانگر ارتباط و علاقه دو طرفه ميان آنها بود.
سيد محسن موسويبلده، مدير عامل مؤسسه قرآني احسنالحديث در گفتوگو با خبرنگار آيين و انديشه خبرگزاري فارس، در خصوص درگذشت قاري بين المللي قرآن كريم «ابوالعينين شعيشع» عنوان كرد: استاد شيخ ابوالعينين شعيشع از قاريان دوران طلايي مصر محسوب ميشود و اين تعبيري است كه درباره تاريخ اخير مصر به كار ميرود و از افرادي مانند عبدالباسط، مصطفي اسماعيل و منشاوي به قرّاء الذهبيه ياد ميشود.
وي درباره ويژگيهاي قرائت ابوالعينين شعيشع اظهار داشت: ويژگيهاي صوتي اين استاد، بسيار بالا و فوقالعاده بود به طوري كه كمتر كسي صاحب اين ويژگيها بود. استاد ابوالعينين شعيشع در اواسط عمر تلاوت خويش از ناحيه حنجره دچار مشكل ميشود از اينرو دستگاه تكلم وي براي اداي بعضي از حروف تا آخر عمر با مشكل مواجه بود.
اين مدرس قرآن كريم در ادامه گفت: با وجود مشكلات حنجره اما استاد شعيشع صاحب تلاوتهاي تاريخي است همان تلاوتي كه در مرقد امام موسيبن جعفر(ع) همانند استاد عبدالباسط انجام داد كه همگان را تحت تأثير تلاوت خويش قرار داد و بر اساس اعتقاد خود وي، صحنه حضور دو امام بزرگوار بود كه به او در تلاوت كمك كرد.
موسويبلده با ابراز تأسف از اينكه در كشورمان كمتر از محضر استاد شعيشع بهرهمند بودهايم، عنوان كرد: شيخ ابوالعينين شعيشع در سنين پيري بود كه چند بار به ايران سفر كرد. پس از پيروزي انقلاب با وجود آنكه سن بالايي داشت اما با تلاوت زيباي خويش موجب اعجاب تمام ايرانيان شد، استاد بزرگوار بيش از 80 سال سن داراي صدايي قوي و كوك بود كه جزو عجايب تلاوت به شمار ميرفت.
مدير عامل مؤسسه قرآني احسنالحديث، اين قاري بينالمللي را به لحظ شخصيتي، فردي خاضع و مهربان دانست و ابراز داشت: قاريان بسياري به ايران سفر ميكردند ولي حسن برخورد هيچكدام از قاريان به پاي رفتارهاي زيباي ابوالعينين شعيشع نميرسيد. وي با مقام والايي كه داشت و رئيس جامعه قاريان قرآن مصر به شمار ميرفت ولي با اين حال، هيچگاه حالت غرور و تكبري در او مشاهده نشد لذا وقتي كه هيئتهاي داوري كه به وي سپرده ميشد بسيار با تواضع، خود را قاري قرآن معرفي ميكرد.
وي در خاتمه به ديدگاه مثبت ابوالعينين شعيشع اشاره كرد و افزود: اين قاري بزرگوار همواره علاقه و اعتقاد خويش را نسبت به انقلاب اسلامي و مقام معظم رهبري را بروز ميداد و همچنين وي نيز يكي از افراد مورد علاقه رهبري بود به طوري كه مقام معظم رهبري، او را «دوست عزيزم» استاد ابوالعينين شعيشع خطاب ميكردند كه نشاندهنده ارتباط و علاقه دو طرفه آنها بود.
بر پايه اين گزارش، «ابوالعينين شعيشع» شامگاه پنجشنبه دوم تيرماه در سن 89 سالگي دار فاني را وداع گفت.