واحد مرکزی خبر / نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز بیداری اسلامی نماد پذیرش عقلانیت ، عدالت و معنویت در ملت های منطقه است و به تعبیر مقام معظم رهبری ان شاءالله تا قلب اروپا پیش خواهد رفت
آقای باهنر در ادامه سخنان خود در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی افزود: پیام دیگر هفتم تیر اجتماع مسئولانه بزرگان سه قوه است که آمده بودند تا درباره مهمترین مشکلات کشور و رفاه مردم ف پیشرفت و عدالت به شور بنشینند و توطئه های پیچیده دشمن را شناسایی و درباره راه برون رفت از آن تفاهم کنند. وی در ادامه گفت: هفته اول تیر ، هفته پاسداشت خدمات نظام قضایی کشور و بازخوانی قوت و ضعف های آن است . نایب رئیس مجلس ادامه داد: نظام قضایی در کشورهای مختلف تلفیقی از نظام های ساختاری و حقوقی است که در تعامل با نظام و یکدیگر ، بسترهای لازم را برای تحقق عدالت ، پیشرفت کشور و رضایت شهروندان فراهم می کند. وی گفت: حمایت ساختارهای مختلف از نظام قضایی مایه تسهیل و تسریع در تبدیل برون داد مطالبات حقوقی مردم و نیازهای عمومی جامعه به برون داد رضایت شهروندان وعدالت گستری درکشور است.
آقای باهنر افزود: نظام قضایی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت های شایان توجهی داشته و امروز به یمن التزام نظری و عملی به نظام حقوقی اسلام جزو مترقی ترین نظام های قضایی و پایه و اساس مردم سالاری دینی و عدالت گستری است . نایب رئیس مجلس گفت: در نظام ما ، ساختار قضایی جایگاه تعیین کننده و حیاتی دارد و بر این اساس حمایت ساختارهای دیگر نظیر قوه مقننه و مجریه از قوه قضاییه نه تشریفاتی بلکه رسالت اصلی دولتمردان و قانونگذاران کشور است. آقای باهنر افزود: همه قوا باید کمک کنند زمینه های لازم برای تحقق عدالت در کشور فراهم شود و در چنین شرایطی دولت و مجلس باید تمام قد از قوه قضاییه حمایت کنند. وی ادامه داد: البته حمایت دیگر دستگاه ها به معنی نفی ایرادات و مشکلات ساختاری و کارکردی قوه قضاییه نیست . آقای باهنر اضافه کرد: امروز نگاه نقادانه به شیوه های دیوان سالاری غلط در قوه قضاییه که بعضا مقتبس از الگوهای وارداتی و غربی است از ضرورت ها محسوب می شود. نایب رئیس مجلس گفت: در موضوع مفاسد اقتصادی هر چند بیشتر نگاه ها در مقابله با این نوع فساد متوجه قوه قضاییه است اما نشانه رفتن انگشت اتهام به سوی این قوه دور از انصاف است . آقای باهنر افزود: در بسترهای فعلی ، سلامت اقتصادی محض اگرچه غیرممکن نیست اما بسیار سخت است و اقتصاد ایران در محاصره انگاره های متسلب دولتی بودن است که میراث رژیم منحوس پهلوی و نا کارآمدی و ضعف برخی مدیریت های پس از انقلاب است.