نماينده بانك جهاني در امور ليبي روز پنجشنبه گفت كه طولاني شدن جنگ در ليبي مي تواند به نفع نيروهاي راديكال و به زيان طرفداران اقتصاد آزادي باشد كه فعلا رهبري جنبش مخالفان قذافي ديكتاتور ليبي را بر عهده دارند.
ایرنا-به گزارش رويترز، 'مروان عباسي' مدير امور كشور ليبي در بانك جهاني كه از اسفند ماه گذشته در تونس به سر مي برد، گفت: 'اگر اين جنگ ادامه يابد، سومالي جديدي خواهد شد ... در عرض سه ماه ممكن است ما با افراطي ها سروكار پيدا كنيم. به همين دليل است كه زمان در اين مناقشه بسيار مهم است، قبل از اينكه با مشكلاتي در مديريت آن روبرو شويم.'
عباسي كه خود تونسي است، افزود: بانك جهاني از سال 2006 با ليبي در مورد طرحهاي اصلاحات اقتصادي با هدايت سيف الاسلام پسر معمر قذافي همكاري داشته، گرچه بسياري از اين طرحها را قذافي ابتر كرده و به شكست كشانده است.
وي برخي از رهبران 'شوراي ملي انتقالي مخالفان' را از طرفداران اصلاحات اقتصادي دانست و با اشاره به علي عيسوي سفير و وزير سابق اقتصاد، همچنين محمود جبرئيل كه پس از دخالتهاي قذافي از مركز تحقيقات اقتصادي دولت استعفا كرد، گفت: 'در دو سال گذشته مبارزه اي بين اصلاح طلبان و طرفداران وضع موجود جريان داشت، اما حتي آخرين وزير اقتصاد نيز كه مخالف ما بود ... قواعد بازي را پذيرفت.'
شورشي كه در اسفند گذشته آغازگر قيام مردمي در ليبي شد و با حملات هوايي غرب حمايت مي شود، تاكنون نتوانسته رژيم قذافي را از ميان بردارد و اين امر موجب افزايش فشار به كشورهاي غربي براي اتخاذ اقدامهاي تعيين كننده تر شده است.