واحد مرکزی خبر/ وزارت آثار باستانی مصر روز یکشنبه اعلام کرد باستان شناسان مصری و فرانسوی یک در سنگی دو هزار و هفتصد ساله را کشف کرده اند.
این منبع اعلام کرد این در سنگی که قدمت آن به دوره پادشاه شاباکا از خاندان نوبه می رسد، هنگام حفاری در کارناک، نزدیک الاقصر در مصر علیا کشف شده است. وزات آثار باستانی مصر در بیانیه ای اعلام کرد این در که در وضعیت خوبی است به دروازه سالن گنجینه پادشاهی تعلق داشته است.
حکاکی های رنگی روی در، پادشاه شاباکا (Chabaka)، مات (Maat) الهه حقیقت، و آمون را (Amon Râ) الوهیت متعالی را نشان می دهد. منصور برائک (Mansour Baraïk)، از مرکز فرانسوی-مصری مطالعات معابد کارناک در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد این نخستین بار است که اثری متعلق به خاندان پادشاهی بیست و پنجم در چنین وضعیت خوبی کشف می شود که از سوی خاندان پادشاهی بیست و ششم نابود نشده است.
این هیئت همچنین دیواری سنگی را که معبد پتاه (Ptah)، خدای شهر ممفیس را محصور می کند، بازسازی کرده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، دومینیک والبل، باستان شناس فرانسوی در این بیانیه تصریح کرده است qاین نشان می دهد معابد کارناک هنوز اسرار زیادی دارند باید در سال های آتی آشکار شوند.