ایرنا-يك گروه رسانه اي آمريكايي و تعدادي از شخصيت هاي غربي در اين عرصه، براي ارتقاي وجهه بين المللي رژيم ليبي و شخص معمر قذافي طي سال هاي 2006 تا 2009 به استخدام وي در آمده بودند.
به گزارش امروز (دوشنبه) روزنامه انگليسي 'ديلي تلگراف' عده اي از شخصيت هاي متنفذ عرصه رسانه در غرب كه در همكاري با گروه رسانه اي موسوم به 'مونيتور' مستقر در آمريكا، طي اين سال ها براي بهبود وجهه بين المللي معمر قذافي تلاش مي كردند.
'ديويد فراست'، روزنامه نگار و مجري انگليسي، يكي از افرادي است كه در ازاي دريافت حقوقي معادل 57 هزار پوند به استخدام اين موسسه در آمده است.
'آنتوني گيدنز'، رييس پيشين مدرسه اقتصاد لندن نيز براي دو سفر به طرابلس و شركت در جلساتي به رياست فراست 41 هزار و 500 پوند دريافت كرده است.
يكي از اهداف اين راهبرد كمك به بهبود وجهه بين المللي ليبي به عنوان يكي از حاميان تروريسم و ترسيم چهره اي روشنفكر از معمر قذافي بوده است.
اين گروه همچنين در حالي كه سيف الاسلام قذافي فرزند وي در حال انجام تحقيقاتي براي مدرك دكتري خود در سال 2008بوده است، مصاحبه هايي از طرف وي و براي استفاده از آن در پايان نامه اش انجام داده است. از آن زمان به بعد مدرك دكتري سيف الاسلام به دليل سرقت علمي مورد ترديد قرار گرفته است.
مردم ليبي با الهام از انقلاب هاي مصر و تونس كه به حكومت هاي استبدادي 'حسني مبارك' و 'زين العابدين بن علي' پايان داد، عليه حكوكت معمر قذافي به پا خاستند اما با سركوب شديد دولت ليبي مواجه شدند.
در پي خشونت هاي شديد در ليبي، شوراي امنيت سازمان ملل متحد قطعنامه پرواز ممنوع در آسمان ليبي را در ماه مارس سال جاري ميلادي (اسفند 1389) تصويب كرد.
ائتلاف كشورهاي غربي به بهانه محافظت از غيرنظاميان ليبيايي در پي تصويب اين قطعنامه به ليبي حمله كردند كه به كشته و زخمي شدند شماري از مردم ليبي و انقلابيون اين كشور منجر شده است.