اگر آموزههای قرآنی در جامعه درست پياده شود، تأثيراتی مهم بر جای خواهد گذاشت كه نمونه اين تأثيرات را امروز در بيداری اسلامی و انقلاب مردمی منطقه شاهد هستيم.
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ «خالد عونالله»، نماينده كشور الجزاير در رشته حفظ بيست و هشتمين مسابقات بينالمللی قرآن ايران ضمن بيان اين مطلب گفت: حفظ قرآن كريم دو تأثير بسيار مهم در زندگی فرد بر جای میگذارد؛ يكی تقويت هوش و ذكاوت فرد است كه باعث میشود همواره از همكلاسیهای خود در مدرسه و دانشگاه برتر عمل كند و ديگری تهذيب اخلاقی ناخودآگاه حافظ قرآن است.
خالد عونالله در ادامه افزود: من بارها خود و ديگر دوستانم را كه از كودكی حافظ قرآن كريم بودند، مشاهده میكردم كه در مدرسه از همكلاسیهايشان برتر هستند و در دوران تحصيلی خود موفقتر عمل میكنند.
اين حافظ الجزايری تصريح كرد: تأثير ديگری كه قرآن كريم در زندگی يك حافظ قرآن دارد، در بعد اخلاقی شخصيت فرد منعكس میشود، يك حافظ قرآن به صورت ناخودآگاه مهذب و دارای صفات شايسته اخلاقی خواهد شد.
حافظ قرآن الجزايری:
در الجزاير قرآن كريم در مكتبخانههای قديمی و مؤسسههای جديد به دو شيوه متفاوت به علاقمندان و داوطلبان آموزش داده میشود و برگزاری سالانه دو مسابقه ملی و بينالمللی نيز از ديگر فعاليتهای قرآنی در اين كشور است
نماينده الجزاير در رشته حفظ بيست و هشتمين دوره مسابقات بينالمللی قرآن كريم ايران درباره فعاليتهای خود در زمينه حفظ قرآن تأكيد كرد: پدرم از اساتيد و مدرسان قرآن كريم در يكی از مكتبخانههای قديمی الجزاير است و من در سن 9 سالگی نزد وی حفظ قرآن را آغاز كردم و در سن 12 سالگی توانستم قرآن را كامل حفظ كنم.
وی با بيان اين كه پيش از اين در مسابقات بينالمللی عربستان سعودی حضور يافته است، يادآور شد: در مسابقات بينالمللی قرآن ايران قاريان و حافظانی حضور يافتند كه زيبايی قرائت و دقت حفظ آنها شنونده را مبهوت میكرد.
عونالله همچنين درباره داوری مسابقات قرآن گفت: اعضای اين كميته از بهترين قاريان معاصر كشورهای اسلامی و از اساتيد برجسته جهان اسلام بودند و قضاوتی نسبتاً خوب از خود بر جای گذاشتند.
خالد عونالله خاطرنشان كرد: اگر قرآن كريم در جامعهای درست درك شود، تأثيرات مثبت اين فهم صحيح آموزههای قرآنی يكی پس از ديگری نمايان میشوند؛ بيداری اسلامی كه در منطقه شاهد آن هستيم تنها انعكاس كوچكی از فهم درست برخی از آيههای قرآن كريم است.
وی در پايان درباره وضعيت فعاليتهای قرآنی در الجزاير گفت: در الجزاير قرآن كريم در مكتبخانههای قديمی و مؤسسههای جديد به دو شيوه متفاوت به علاقهمندان و داوطلبان آموزش داده میشود و برگزاری سالانه دو مسابقه ملی و بينالمللی نيز از ديگر فعاليتهای قرآنی در اين كشور است.