واحد مرکزی خبر / مناطق حاشیه نشین چالش جدیدی برای دولت مصر به شمار می رود.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره مناطق حاشیه نشین در مصر همچنان مشکل عمرانی و توسعه به شمار می رود و جدیدترین بررسی ها در این زمینه نشان می دهد تعداد این مناطق بیش از هزار و دویست و بیست و یک منطقه است.
توسعه این مناطق و تامین هزینه پروژه های زیربنایی و خدماتی از مهم ترین چالش های پیش روی دولت مصر بعد از انقلاب محسوب می شود.
در گزارش ربی عساف آمده است مناطق حاشیه نشین در مصر مسئله قدیمی است که به تازگی مطرح شده است.
این مسئله مشکلی برای دولت های مصر بوده است و عجیب نیست که این مسئله در صدر دستور کار دولت کنونی بعد از انقلاب بیست و پنجم ژانویه برای بررسی آینده آنچه که بمب ساعتی توصیف می شود ، قرار گیرد.
انقلابی که اعتراضات میلیون ها نفر از فقیران و حاشیه نشینان آتش آن را شعله ور کرد.
در مصر حدود چهل و چهار درصد جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی می کنند.
جدیدترین بررسی هایی که مراکز تحقیقات و اداره مرکزی آمار انجام داده اند نشان می دهد تعداد مناطق حاشیه نشین در مصر بیش از هزار و دویست و بیست و یک منطقه است.
کارشناسان معتقدند این بررسی ها ثابت کرد می توان فقط ده تا پانزده درصد این مناطق در استان های مصر را توسعه داد تا به مناطق قابل سکونت تبدیل شود.
شاید یکی از راه حل های این مسئله انتقال این مناطق به استان های جدید به جای انتقال به مناطقی در قاهره یا حتی شهرهای جدید است.
در این حال وزارت دارایی مصر هنگام اعلام بودجه جدید کشور گفت برنامه ای برای اسکان با هزینه های پایین تهیه می شود که هدف از آن ساخت یک میلیون واحد مسکونی در مدت پنج سال به میزان دویست هزار واحد مسکونی در سال است.
آغاز توسعه مناطق حاشیه نشین به سال هزار و نهصد و نود و سه بازمی گردد به طوری که سرمایه گذاری هایی به ارزش بیش از سه میلیارد لیره تا سال دو هزار و هفت اختصاص یافت.
بنابراین تامین هزینه همچنان مانعی در برابر حل این مشکل و فراهم کردن مسکن آبرومند برای میلیون ها نفر به شمار می رود اما این مسئله چالش جدیدی برای دولت مصر که به علت کسری بودجه به میزان صد و سی و چهار میلیارد لیره شاهد بی ثباتی مالی است ، محسوب می شود.