در حالی که فرانسه انقلابیون لیبی را به مذاکره دعوت میکند، برای آمریکا عزل رهبر لیبی مسالهای غیر قابل چشم پوشی است. از دیگر سو، پسر رهبر لیبی نیز بارها اظهار داشته است که قرار نیست با انقلابیون این کشور مذاکرهای صورت بگیرد.»
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پایگاه اینترنتی دی پرسهی اتریش در گزارشی کوتاه با اشاره به رویکرد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در مقابله با لیبی آورده است:
«اختلاف نظر در ائتلاف ناتو علیه لیبی با گذشت زمان پررنگتر میشود.
در حالی که ژرار لونگه، وزیر دفاع فرانسه ضمن نزدیک شدن به انقلابیون از آنها میخواهد که با دولت مذاکره کنند و منتظر سقوط دولت قذافی نباشند، انقلابیون بارها این مساله را رد کرده و خواستار کناره گیری هر چه سریعتر معمر قذافی هستند.
آمریکا نیز بلافاصله به اظهارات وزیر دفاع فرانسه واکنش نشان داد و اعلام کرد که این ملت لیبی است که تصمیم میگیرد انتقال قدرت باید به چه شکلی صورت گیرد.
البته آمریکا نیز همچون سابق این مساله را کاملا منتفی میداند که قذافی همچنان در قدرت باقی بماند. آمریکاییها هم فورا به اظهارات وزیر دفاع فرانسه واکنش نشان دادهاند. آمریکا همچنان بر این عقیده است که قذافی نمیتواند در قدرت باقی بماند.
سیف الاسلام، پسر قذافی نیز اعلام کرده که حکومت لیبی مذاکراتی را با فرانسه انجام خواهد داد، اما با انقلابیون گفتوگویی نخواهد داشت.
نیکولا سارکوزی، رئیس جمهوری فرانسه نیز بعد از دیدار با گروه تماس برای لیبی اعلام کرد که شورای انقلابیون لیبی توسط فرانسه و با حمایتهای این کشور به وجود آمده است. فرانسه اطمینان داده که انقلابیون لیبی را برای یک آتش بس مجاب خواهد کرد، اگر به یک توافق و هماهنگی با حکومت لیبی دست یابند.
با وجود اینکه بیش از سه ماه است که ناتو حملات هوایی خود به نیروهای قذافی در لیبی را به شدت در پیش گرفته، اما انقلابیون لیبی هنوز هیچ موفقیتی در مبارزات خود برای سقوط قذافی به دست نیاوردهاند.
به این ترتیب این عملیات به یک بار سیاسی و مالی سنگین روی دوش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی تبدیل شده است.»