واحد مرکزی خبر /مردم مصر از حاکمان نظامی این کشور به ستوه آمده اند، و خواهان برکنار شورای عالی ارتش، و جایگزینی آن با دولت موقت غیرنظامی هستند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، شیرین تادروس، خبرنگار این شبکه طی گزارشی از پایتخت مصر گفت، ادامه تظاهرات مصری ها در میدان تحریر قاهره در اعتراض به روند کند تغییرات که ارتش این کشور قول آن را داده بود، نشان می دهد که انقلاب مصر هنوز پایان نیافته است.
این در حالی است که سه وزیر سابق این کشور محکوم به ده سال حبس به علت فساد شده اند.
همچنین معاون نخست وزیر مصر در آستانه ترمیم کابینه استعفا کرد، تا شاید، بتواند بدین وسیله، انقلابیون مصر را کمی آرام کند.
هنوز هزاران نفر از تظاهرکنندگان معترض مصری در میدان تحریر قاهره اردو زده و به تحصن خود، پس از پنج روز تظاهرات، ادامه می دهند.
آنان می گویند ما از نحوه مدیریت کشورمان به دست حاکمان نظامی مصر ناراضی هستیم.
تظاهرکنندگان مصری کماکان به شعارهای انقلابی خود پایبندند و دعا می کنند که تغییرات اساسی در سیاست و حکومت مصر بوجود آید.
معترضان مصری در قاهره می گویند، ما میدان تحریر را ترک نخواهیم کرد و به مسدود کردن آن ادامه خواهیم داد، تا به خواسته هایمان، از جمله محاکمه سریع کسانی که تظاهرکنندگان مصری را کشته اند، جامه عمل پوشانده شود.
یکی از تظاهرکنندگان گفت، مقامات مصری صرفاً تلاش دارند ما را با وعده های پوچ خود آرام کنند.
این در حالی است که اگر به تقاضاهای مردم اهمیت دهند و حقیقتاً پاسخگوی شهروندان مصری باشند، ما نیز به خانه های خود و سرکار و زندگی مان بازخواهیم گشت، و خانواده های قربانیان نیز آرامش خواهند یافت.
یک جوان مصری گفت، حاکمان نظامی و ارتش مصر، اخیراً از لحنی بسیار تهدید کننده استفاده کرده اند و در نتیجه، ما نیز اعتمادمان را به آنان از دست داده ایم، و بر این باوریم که کشور ما شایستگی، حاکمانی بهتر از مقامات کنونی را دارد.
یک مرد میانسال مصری گفت، اگر رهبران کشور، به سادگی به میدان تحریر می آمدند و از مردم می پرسیدند شما به چه علت دست به تظاهرات زده اید، و به درخواست های آنان گوش فرامی دادند، آنگاه مردم نیز آرام می شدند.
رهبران اتحادیه جوانان انقلابی مصر می گویند، ما دیگر حکومت نظامیان را در این کشور تحمل نمی کنیم، و لذا ارتشبد طنطاوی، رئیس شورای عالی ارتش مصر باید کناره گیری کند، و در پی آن، دولت انتقالی جدیدی که مدنی و غیرنظامی باشد در این کشور بر سرکار آید.
حتی اعضای این دولت انتقالی نیز باید منتخب مردم مصر، و نه ارتش این کشور، باشند.
عبدالرحمن فارِس، از اتحادیه جوانان انقلابی مصر گفت، ارتش مصر اکنون در موضع ضعف و تحت فشار قرار گرفته و باید عقب نشینی کند و دولت عصام شرف، نخست وزیر مصر را که قادر نیست بدون اجازه ارتش، هیچ تصمیمی بگیرد عوض کند، تا مردم مصر بتوانند دولتی را بر سر کار آرند که از ارتش مصر و فرامین فرماندهان نظامی، مستقل باشد، و به نفع مردم عمل کند.
گزارشگر این شبکه در خاتمه افزود، در حالی تظاهرات و تحصن ها در مصر ادامه می یابد که این کشور به مرحله ای بحرانی اما آشنا نزدیک می شود، که مشابه روزهای پایانی حکومت حسنی مبارک، دیگر قول های توخالی مبنی بر دادن امتیازات به مردم، کفایت نمی کند، و این وعده ها، قادر نخواهد بود جلو مردمی را که مصمم اند، تغییرات کامل در این کشور ایجاد کنند، بگیرد.