واحد مرکزی خبر / به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره ، بحران لیبی وارد ششمین ماه خود می شود که هیچ راه حل قریب الوقوعی برای آن متصور نیست.
این شبکه افزود در همین حال کشمکش ها در میدان جنگ بین انقلابیون و نیروهای قذافی ادامه دارد و در عرصه سیاسی نیز مسئله لیبی به سبب فقدان دیدگاه های مشترک بین شورای ملی انتقالی و دولت لیبی همچنان در حال رکود است و هیچ پیشرفتی نداشته است.
سعید بوخفه گزارشگر این شبکه در گزارشی با اشاره به این که کشمکش های مربوط به بحران لیبی به میدان های جنگ محدود نمی شود بلکه عرصه سیاست نیز چنین کشمکشی را شاهد است افزود: هر چند موضع شورای ملی انتقالی در خصوص مخالفت با هرگونه راه حلی که مبتنی بر کناره گیری قذافی نباشد برای همه روشن است اما برخی معتقدند حل مسئله لیبی همچنان در گروی گفتگوهایی است که مبتنی بر کناره گیری قذافی نباشد.
موسی ابراهیم سخنگوی دولت لیبی می گوید: هفته گذشته گفتگوهایی بین مسئولان آمریکایی و لیبیایی در تونس برگزار شد و به نظر ما این مذاکرات مفید بود و طی آن بسیاری از مسائل را برای آنها توضیح دادیم و علاوه بر آن دریافتیم بسیاری از اطلاعاتی که به دست آنها می رسد نادرست است بنابراین تصویر درستی از آنچه در لیبی روی می دهد برای آنها ترسیم کردیم.
در ادامه گزارش در حالی که اظهارات یکی از طرفداران قذافی پخش می شد آمده است: ممکن است این اظهارات تا حدودی سرهنگ را خوشحال کند اما خبرهایی که از دیگر مناطق لیبی می رسد لزوما حاکی از حمایت از وی نیست.
گزارشگر در ادامه به درگیری ها در البریقه و زلیتن و همچنین انفجارهای اخیر در طرابلس اشاره کرد و با اشاره به اخبار منتشر شده درباره آمادگی قذافی برای مین گذاری وجب به وجب خاک لیبی برای از بین بردن آنچه در این کشور باقی مانده است افزود: این در حالیست که این روزها حرف و حدیث های پنهانی مربوط به تصمیم آمریکا برای اعزام تعداد بیشتری از هواپیماهای پریدیتر به لیبی علنی شده است و قذافی نیز بارها اعلام کرده است تا آخرین رمق به جنگ ادامه می دهد.
در همین حال حرف و حدیث هایی نیز درباره تجهیز انقلابیون شنیده می شود.
بر این اساس آیا بحران لیبی به پایان راه خود نزدیک شده است یا کشمکش ها در این کشور چند ماه دیگر نیز ادامه خواهد داشت.