فعالان مصري امروز يكشنبه نيز با گذشت يك شب از درگيري هاي خونين بين حاميان شوراي نظامي حاكم در مصر و معترضان اين كشور، همچنان به تحصن خود در ميدان آزادي ' قاهره' ادامه مي دهند.
ایرنا- به گزارش خبرگزاري فرانسه از قاهره، به دنبال مسدود شدن مسير معترضان مصري كه در حال راهپيمايي به سمت ساختمان شوراي نظامي حاكم در اين كشور بودند، درگيري هاي شديدي در منطقه 'عباسيه' قاهره به وقوع پيوست.
وزارت بهداشت مصر اعلام كرد كه در اين درگيري ها كه با پرتاب گاز اشك آور توسط پليس و همچنين پرتاب سنگ از سوي حاميان شوراي نظامي مصر توسط معترضان همراه بود، 231 نفر زخمي شدند.
بعد از اين درگيري ها معترضان به ميدان آزادي كانون اعتراض هاي دولتي در مصر برگشتند تا به كساني بپيوندند كه در اين ميدان دست به تحصن زده بودند.
درگيري ها در منطقه عباسيه قاهره تنها ساعاتي بعد از اين به وقوع پيوست كه شوراي نظامي حاكم مصر گروه هاي فعال در ميدان آزادي قاهره از جمله جنبش شش آوريل را متهم به ايجاد بي ثباتي در كشور كرد.
معترضان با وجود اينكه خسته و بي روحيه به نظر مي رسيدند، وعده دادند كه در هرصورت به تلاش خود براي ايجاد تغيير در كشور ادامه مي دهند.
'محمد عمر' 32 ساله در حالي كه چشمبند بسته بود، گفت: ما در ميدان خواهيم ماند.
عمر كه يك راهنماي تور در 'كانال سوئز' است، در جريان در گيري هاي اخير در قاهره آسيب ديد و پزشكان اعلام كردند كه وي ممكن است بينايي يكي از چشمان خود را از دست بدهد.
همچنين 'اسما ابراهيم' كه يك معترض 19 ساله است، مي گويد كه درگيري هاي اخير در قاهره حضور داشته است.
وي گفت: آنها همه حتي دختران را مورد ضرب و شتم قرار مي دادند.
اين معترض در حالي كه اشك از چشمانش جاري بود، افزود: ما از حرف زدن دست نمي كشيم.
يكي از معترضان در ميان تظاهركنندگان مصري به نواختن ساز سنتي عود مشغول بود.
وي افزود: قصد دارد با نواختن اين ساز مردم را شاد كند.
سرلشكر 'حسين طنطاوي' رييس شوراي نظامي حاكم در مصر و وزير دفاع ديرين 'حسني مبارك' ديكتاتور مخلوع اين كشور، روز شنبه در يك سخنراني تلويزيوني گفت كه براي يك نظام آزاد از طريق انتخابات عادلانه و قانون اساسي تلاش خواهد كرد.
شوراي نظامي حاكم در مصر جنبش ششم آوريل اين كشور را متهم به ايجاد تفرقه و اختلاف بين مردم و ارتش مصر كرد.
با وجود اين، اين جنبش با انتشار بيانيه اي اتهامات شوراي نظامي حاكم در مصر را رد كرد.
در اين بيانيه آمده است: ما فكر مي كرديم كه انقلاب باعث بهبود مسائل شده است اما با انتشار اين اظهارات، غمگين شديم.
با وجود سقوط رژيم حسني مبارك، معترضان مصري همچنان با ادامه تظاهرات، شوراي نظامي حاكم در مصر را به دليل روند كند اصلاحات محكوم مي كنند.
همچنين ارتش مصر نيز به دليل اتهامات وارد شده بر آن مبني بر نقض حقوق بشر با توسل به روش هاي رژيم مبارك براي سركوب مخالفان، تحت انتقادات شديدي قرار گرفته است.
معترضان از هشتم ژوئيه (17 تير) در ميدان آزادي قاهره تحصن كرده وعده داده اند تا زماني كه به خواسته هاي خود نرسند، اين ميدان را ترك نخواهند كرد.
آنها همچنين خواستار محاكمه مقامات رژيم سابق، پايان محاكمه غيرنظاميان در دادگاه هاي نظامي، بركناري مقامات رژيم پيشين مصر از پست هاي دولتي و توزيع عادلانه ثروت هستند.