رئیس حزب عمل اسلامی مصر درخصوص تاثیر انقلابهای اخیر کشورهای آسیای غربی و شمال آفریقا بر قضیه فلسطین گفت آنچه که امروز در مصر بعد از سقوط نظام مبارک شاهد هستیم، همه ی ثمره انقلاب بزرگ ملت مصر به شمار نمی آید و برای تحقق اهداف بزرگ و سرنوشت ساز در آینده ملتهای عربی و اسلامی باید منتظر تشکیل دولت منتخب و رسیدن نمایندگان حقیقی این ملت به قدرت باشیم.
مجدی حسین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار بخش عربی خبرگزاری قدس (قدسنا) سرنگونی نظام دیکتاتوری سابق حسنی مبارک را خسارتی استراتژیک برای رژیم صهیونیستی دانست و گفت: بدون شک انقلاب ملت مصر یک حادثه و رویداد بزرگی به شمار می آید. این انقلاب تاثیرات زیادی بر آینده مصر، منطقه، جهان اسلام و قضیه فلسطین خواهد گذاشت.
وی با بیان اینکه نظام سابق مصر و مبارک مهمترین همپیمان رژیم صهیونیستی بود خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی با متلاشی شدن نظام مبارک در مصر، در واقع یک همپیمان استراتژیک خود را در منطقه از دست داد.
این مسول مصری با اشاره به روابط گذشته بسیار قوی میان رژیم صهیونیستی و مبارک و همکاریهای آنها در تمام زمینه ها بویژه ضد جهان اسلام و ملت فلسطین اظهار داشت: نظام مبارک روابط با رژیم صهیونیستی را مهمتر از روابط با کشورهای جهان عرب و اسلام به شمار می آورد.
وی در ادامه تصریح کرد: انقلاب ملت مصر توانست اتحاد استراتژیک بین مصر زمان مبارک و رژیم صهیونیستی را به شکست برساند و آرامش و امنیت را از رژیم صهیونیستی سلب نماید.
وی در مورد ثمرات آینده انقلاب بزرگ ملت مصر و سرنگونی نظام مبارک وابسته به غرب و رژیم صهیونیستی اظهار داشت: ما هنوز در مراحل اولیه این انقلاب هستیم و زمانی که نمایندگان حقیقی ملت مصر بوسیله انتخابات آزاد به قدرت برسند بدون شک آنها اهتمام ویژه ای به مساله فلسطین و مسایل جهان عرب و اسلام خواهند داشت.
رئیس حزب عمل اسلامی مصر در خصوص افزایش امید ملت فلسطین به آینده خود پس از فروپاشیدن بزرگترین همپیمان صهیونیستها که نقش بسیار پررنگی در محاصره غزه، بستن مرزهای فلسطین و نیز ممانعت از رسیدن سلاح به مقاومت برای دفاع از ملت فلسطین داشت، تصریح کرد: پس از گذر از این مرحله یقینا مساله فلسطین از حمایت ویژه انقلاب ملت مصر برخوردار خواهد شد. همچنین تلاش برای به شکست رساندن حصر غزه و کمک به مقاومت ملت فلسطین از جمله مهمترین مواردی است که انقلاب ملت مصر در آینده به آنها خواهد پرداخت.
مجدی حسین در خصوص بعضی از انتقادات در مورد عدم مشاهده نتایج تاثیر گذار بر وضعیت رژیم صهیونیستی بعد از سقوط نظام مبارک، توضیح داد: اکنون انقلاب در دست شورای نظامی است و نه در دست منتخبان حقیقی ملت به همین دلیل در این مرحله نباید توقع زیادی از این مجلس داشته باشیم زمانی که انقلاب از دست ارتش خارج و به صاحبان حقیقی آن منتقل شد آن وقت است که می توان انتظار مشاهده اهداف حقیقی و واقعی این انقلاب را باید داشته باشیم.
وی درادامه افزود: با وجود همه این مسایل، ما شاهد منفجر کردن خطوط انتقال گاز و قطع صادرات آن به رژیم صهیونیستی و نیز کاهش سایر همکاریها در مسایل اقتصادی و گردشگری بین دو طرف بودیم .
این سیاستمدار مصری، وضعیت رژیم صهیونیستی در طول سالهای گذشته و حتی قبل از سقوط نظام مبارک را رو به افول دانست و در این باره تصریح کرد: رژیم صهیونیستی حتی قبل از به پیروزی رسیدن انقلاب ملت مصر نیز در حالت سکون و عقب نشینی از مواضع قبلی خود بود و معادلات سالهای اخیر هیچ کدام به نفع این رژیم نبوده است.
وی درادامه عقب نشینی در سال 2000 از اراضی لبنان، پیروزی مقاومت اسلامی لبنان در جنگ 33 روزه سال 2006، عقب نشینی از غزه و نیز شکست در جنگ 22 روزه بر ضد این منطقه درسال 2009، تحقق نیافتن محو و نابودی نهایی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و نیز نرسیدن به دیگر اهداف تعیین شده از سوی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه از جمله موارد افول و عقب نشینی رژیم صهیونیستی دانست و به پیروزی رسیدن انقلاب ملت مصر و افزایش قدرت استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را از مهمترین عوامل در تضعیف رژیم صهیونیستی در آینده برشمرد.
رئیس حزب عمل اسلامی مصر با بیان اینکه انتخاب یک نظام جدید در مصر به دور از خواسته های رژیم صهیونیستی و آمریکا ضامن تحقق اهداف ملت مصر خواهد بود بر روابط قوی بین جمهوری اسلامی ایران و مصر تاکید کرد و در این باره اظهار داشت: بدون شک در آینده روابط فی مابین ایران و مصر همیشه در حالت حرکت مستمر به سوی بهتر شدن خواهد بود و مسئولین جمهوری اسلامی ایران نیز بر اهمیت روابط بین دو کشور بزرگ ایران و مصر تاکید می کنند. منافع این روابط فقط شامل ایران و مصر نخواهد بود بلکه شامل تمام جهان اسلام خواهد شد و ما نیز به نوبه خود بر نزدیکتر شدن و بهبود روابط بین ایران و مصر تاکید می کنیم تا بتوان از طریق این رابطه قوی بین دو کشور، ضربه سختی به رژیم صهیونیستی و همپیمان این رژیم یعنی آمریکا وارد ساخت.