یک روزنامه آلمانی با اشاره به نگرانی انقلابیون مصری با توجه به سیاستهای شورای عالی نظامی از بازگشت دیکتاتوری به کشورشان، مصر را در آستانه انقلاب دومی علیه ژنرالها ارزیابی کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "تاگس اشپیگل" در تحلیلی با اشاره به اعتراضات گسترده مردمی علیه سیاست های شورای نظامی مصر در این باره نوشت: مردم در میدان تحریر مصر فریاد زدند و سقوط ژنرالها را خواستار شدند، اما این اعتراضات در شنبه شب هفته گذشته به نبردهای خیابانی بین مردم و نیروهای امنیتی منجر شد و 230 مجروح را به دنبال داشت.
به این ترتیب برای اولین بار بعد از وقوع انقلاب مصر تنش های شدید و در حال رشدی بین ژنرالهای مصری و حرکتهای دموکراسی در این کشور رخ داد که البته درست مصادف بود با پنجاه و نهمین سالگرد کودتای نظامی افسران تحت حمایت "جمال عبدل ناصر" در سال 1952.
تاگس اشپیگل در ادامه نوشت : حدود چند هفته ای است که فعالان و انقلابیون مصری بخش دوم انقلاب را آغاز کرده اند. آنها می ترسند که مصر بار دیگر مانند سال 1952 گرفتار یک حاکمیت دیکتاتوری و استبدادی شود که ارتش در آن غلبه دارد.
این روزنامه آلمانی در ادامه تصریح کرد: دیگر آن زمانی که مردم مصر بعد از سقوط مبارک، ارتش و ملت را متحد می دانستند و سربازان مصری را به عنوان قهرمان قلمداد می کردند گذشته است.
نویسنده در ادامه با اشاره به سخنان اخیر "طنطاوی" برای آرام کردن مردم نوشت : وی برگزاری یک انتخابات آزاد و یک قانون اساسی جدید را به مردم وعده داد و ادعا کرد که ارتش مصر مصمم است این کشور را به یک دولت غیر نظامی مدرن تبدیل کند.
تاگس اشپیگل در ادامه نوشت: البته انقلابیون مصری از سخنان زیبا سیر شده اند و می خواهند عملی شدن این وعده ها را ببینند. آنها بخصوص درباره روند طولانی رسیدگی به جرایم عوامل رژیم سابق مصر عصبانی هستند و از نظر آنها همان روشهای ارعاب زمان مبارک در این محاکمه ها حاکم است و فرقی نکرده است.
تاگس اشپیگل در بخش دیگری از این مطلب خاطر نشان کرد: انقلابیون مصری علایق ملی خود را در چنین شرایطی در معرض خطر ارزیابی می کنند و همه شهروندان با شرافت مصری اعلام کرده اند که بر علیه موانع بر آورده شدن علایق ملی خود به پا خواهند خواست.