يک فعال رسانه اي ليبيايي از شکل گيري اختلاف منافع ميان کشورهاي غربي و دودستگي ميان آن ها و همچنين کشورهاي حاشيه خليج فارس که حامي ادامه جنگ در ليبي هستند ، خبر داد.
" جمعه الاطرش الورفلي" چهارشنبه در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت : اعتراف واشنگتن به عدم تحقق اهداف حملات ناتو در ليبي و پيش از آن اظهارات مشابه وزير خارجه ايتاليا ، موجب بروز دودستگي در صف ائتلاف غربي در جنگ ضد ليبي شده است.
وي تاکيد کرد: اين اظهارات نشان دهنده خستگي و ناتواني ائتلاف غرب و سردرگمي آنها در زمينه نقشه ها و طرح هايي است که براي عمليات در ليبي داشتند و به اين ترتيب آن ها از ساقط کردن رژيم ليبي ناتوان مانده اند.
الورفلي با بيان اين که ناتو به شکست خود اقرار کرده است؛ گفت: ضعف و ناتواني اخير انقلابيون ليبي در پيشروي به البريقه و منطقه الغربيه نيز ناتو را ناچار کرد که به راه حل سياسي پناه آورد و از دبيرکل سازمان ملل بخواهد که اين راه حل را به گونه مطرح کند.
وي افزود: حملات ناتو همواره ضد اهدافي مشخص تکرار مي شود و اين نشان از ضعف اطلاعاتي آن در ميدان عمل دارد که اين مساله سبب شده است حملات هوايي آنها ضعيف و بي فايده باشد و اين مساله به ويژه اخيرا بيشتر نمود پيدا کرده است.
فعال رسانه اي ليبيايي تصريح کرد: حملات اخير ناتو بر خلاف حملات اوليه که دقيق و سازمان دهي شده بود ، اينک به حملاتي پراکنده و ناکارآمد تبديل شده است.
الورفلي راه حل سياسي در ليبي را مبتني بر تشکيل دولت آشتي ملي دانست که دولت و مخالفان را گرد هم مي آورد اما دولت ليبي توقف حملات نظامي را پيش شرط هرگونه مذاکرات مي داند و در عين حال مخالفان رژيم قذافي ، کناره گيري وي را پيش شرط هرگونه راه حل سياسي مي دانند.
وي خاطر نشان کرد: لجاجت هر دو طرف و خودداري از امتيازدهي به نفع ديگري ، به ثمر نشستن راه حل سياسي را به تاخير مي اندازد اين در حالي است که کشورهاي اروپايي و کشورهاي حاشيه خليج فارس در بحبوحه فشارها و سازش ها دست و پا مي زنند.