خبرگزاري فارس: سفير سودان در تهران با تشريح نقش موساد در ايجاد ناامني در سودان، صدور حكم جلب عمر البشير از سوي دادگاه جنايي بينالمللي را گامي هماهنگ با شورشيان براي تشكيل كشوري در منطقه دارفور دانست تا حامي منافع غرب و بدخواهان ملت سودان باشد.
"سليمان عبدالتواب الزين " در مصاحبه با خبرنگار بينالملل فارس، با بيان اينكه سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي نقش بزرگي در ايجاد اختلال و ناامني در سودان دارد، گفت: در وهله نخست بايد بگويم كه دستهايي در پشت پرده است كه تسليحات و كمكهاي مالي براي ايجاد گروههاي نظامي مسلح و هر آنچه براي ايجاد ناامني لازم است در اختيار مردم فقير دارفور قرار ميدهند و چون با دقت بيشتري در اين قضيه بنگريم دستان موساد و ساير دستگاههاي جاسوسي و اطلاعاتي غرب را در ايجاد ناآرامي سودان مييابيم.
وي درباره كشورهايي كه در امور داخلي سودان دخالت كرده و در مسلح ساختن شورشيان نقش دارند، اظهار داشت: چهار ضلع مربع اسرائيل، آمريكا، انگليس و فرانسه بيش از سائرين از ناآرامي سودان سود ميبرند و هر كدام از آنها تلاش و كوششهاي بسياري براي بر افروختن آتش فتنه در سودان كردهاند و سندهاي بسياري در اختيار داريم كه دخالت اسرائيل در امور داخلي سودان را ثابت ميكند.
سفير سودان در تهران با اشاره به حمايتهاي رژيم صهيونيستي از معارضان و شورشيان اين كشور گفت: منطقه دارفور منطقهاي استراتژيك در سطح جهان است كه سرشار از منابع غني نفت، اورانيوم، طلا، آهن و آبهاي زير زميني است و اين امر باعث ميشود بسياري از كشورهاي استعمارگر چشم طمع به آن داشته باشند. براي نمونه علاوه بر اينكه كه فرانسه براي تشكيل كشوري در منطقه دارفور، سلاح و امكانات لوجستيكي و اطلاعاتي در اختيار شورشيان از جمله "عبدالواحد محمد نور " قرار ميدهد، همين فرد (عبدالواحد محمد نور) از تلآويو اعلام كرد كه خارطوم را با قدرت سلاح در هم خواهد كوبيد و اولين تصميمش در آنجا افتتاح سفارت اسرائيل در خارطوم و چند كنسولگري در مناطق مهم اين كشور خواهد بود و اين امر بيانگر توطئه دشمنان مردم سودان براي ناآرام كردن اين كشور است.
وي وجود رژيم صهيونيستي را خطري براي امنيت منطقه خاورميانه و آفريقا و جهان عرب برشمرد و افزود: چالشي كه سودان را تهديد ميكند، همه منطقه، آفريقا و كشورهاي عربي از جمله بخش غربي آفريقا و بخش جنوبي مصر را مورد هدف قرار ميدهد و تهديدي جدي بر سر راه امنيت منطقهاي به شمار ميرود بنابراين سودان به تنهايي با اين چالش روبرو نميشود و لازم است همه كشورها در اين زمينه آگاه كنند.
الزين صدور حكم جلب عمر البشير را گامي هماهنگ با شورشيان براي تشكيل كشوري در منطقه دارفور دانست تا حامي منافع غرب و بدخواهان ملت سودان باشد.
وي درباره علت مورد هدف قرار گرفتن سودان از سوي سازمانهاي جاسوسي غرب و رژيم صهيونيستي گفت: موفقيتهاي حكومت اسلامي سودان در ريشه كني فقر، استخراج نفت و پيشرفت اقتصادي بر خلاف ميل غرب، براي آنها قابل قبول نيست و براي تعطيل كردن شتاب چرخ توسعه اين كشور از هيچ تلاشي براي تخريب، فتنه و ايجاد ناآرامي و چند دستگي دريغ نكردند.
الزين با بيان اينكه آمار حقيقي قربانيان منطقه دارفور بسيار كمتر از آمارهاي سازمانهاي غربي است، تصريح كرد: تلاشهاي زيادي از سوي رسانههاي غربي براي بزرگ جلوه دادن آمار قربانيان و آنچه در دارفور روي ميدهد صورت ميگيرد تا جايي كه برخي سازمانهاي غربي تعداد كشته ها را 200 هزار تن ذكر كردهاند و كاملا روشن است كه اعلام اين مبالغه شده است. بنا به آمارهاي دولت سودان تعداد قربانيان دو طرف (شورشيان و ارتش) از 10 هزار نفر بالاتر نميرود.
وي تعداد ساكنان منطقه دار فور را تقريبا 3 ميليون و 500 هزار نفر برشمرد و درباره امكان بازگشت آوارگان اين منطقه گفت: سودان هر آنچه را در توان دارد براي بازگشت آوارگان و مهاجران به كار ميگيرد و با بناي مجتمعهاي مسكوني مدرن و تهيه امكانات آموزشي و آب نوشيدني و ... آنها را به بازگشت و سكونت در وطن تشويق ميكند و طبق برنامه دولت قرار است تا سال 2010 ملزومات بازگشت حداقل 10 هزار خانواده مهيا شود.
خبرگزاري فارس