خبرگزاري فارس: وزير كشور تونس انقلاب اين كشور را كمهزينهترين انقلاب از نظر خسارتهاي مادي و تلفات انساني دانست و اوضاع امنيتي در اين كشور را رضايت بخش ندانست.
به گزارش فارس، محمد الازهر العكرمي وزير كشور تونس در گفتوگو با روزنامه فرامنطقهاي الشرق الاوسط به تشريح اوضاع سياسي حاكم بر عرصه تونس پرداخت.
وي در ابتدا تاكيد كرد، انقلاب تونس از حيث خسارات برجاي مانده بشري و مادي كمهزينهترين انقلاب بشمار ميآيد، اين درحالي است كه در كوتاهترين زمان ممكن نيز توانست ديكتاتوري بن علي را سرنگون كند و به پيروزي برسد.
العكرمي با اشاره به اين كه اوضاع امنيتي در تونس رضايتبخش نيست، گفت: با اين حال اين اوضاع به معناي حاكميت هرج و مرج و آشوب نيست، چون اكثر قريب به اتفاق تونسيها مخالف هرج و مرج و ناامني هستند.
وي نيروهاي نظامي و ارتش تونس را داراي شعور بسيار بالاي مدني دانست و گفت: پس از سرنگوني زين العابدين بن علي در 14 ژانويه 2011 ارتش به راحتي ميتوانست قدرت را بدست بگيرد، اما ديدگاههاي دموكراتيك حاكم بر فرماندههان آن مانع از اين امر شد و ارتش انقلاب را به مردم تحويل داد.
وزير كشور تونس درباره نگرانيهاي مردم از آينده انقلابشان گفت: هنوز ابهاماتي درباره آينده سياسي وجود دارد و ميدانيم همين موضوع اكنون به دلنگراني فرهيختگان، نخبگان و جمع زيادي از قشر متوسط تونس تبديل شده و آنها منتظر عملكرد شوراي موسسان هستند.
العكرمي تاكيد كرد: وزارت كشور تمام تلاش خود را بكار ميبندد تا زمينه برگزاري انتخابات را كه امري بسيار حساس و مهم است، به بهترين نخو فراهم نمايد.
با اين حال وي درباره نظام سياسي آينده حاكم بر تونس گفت: بايد تمام احتمالات را در نظر گرفت، حتي روي كارآمدن يك حكومت ديكتاتوري ديگر در تونس.
وزير داخلي تونس درباره وضعيت آزادي بيان و رسانهها در تونس بعد از انقلاب گفت: رسانهها در تونس همچنان آماتور هستند و هيچ تجربه حرفهاي ندارند كه رهاور 32 سال حاكميت ديكتاتوري بن علي است، اما هم اكنون با دادن فضاي باز و حق آزادي بيان تلاش ميكنيم آنها نيز در شكلگيري دموكراسي در كشور سهيم باشند و در عين حال مستقل عمل كنند.
از زمان پيروزي انقلاب مردم تونس در 14 ژانويه 2011 اين كشور هنوز ناآرام است و در جريان ناآراميهاي چند روز اخير شهر بندري "صفاقس " تونس بيش از 40 نفر زخمي شدند.