واحد مرکزی خبر / در حالیکه درگیریها در لیبی ادامه دارد ، حدود چهل هزار نفر از اتباع بنگلادش هنوز در این کشور به سر می برند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی ، بسیاری از افرادی که توانستند به هر شکل ممکن از این کشور خارج شوند ، دارایی هایشان را در لیبی به حال خود رها کرده و حتی حقوق خود را نیز دریافت نکردند. نیکلاس هک ، خبرنگار این شبکه با یک خانواده بنگلادشی گفتگو کرد که سرپرست این خانواده در میان آتش و درگیری هنوز به کار خود در طرابلس ادامه میدهد ، جنگی که آنها در آن هیچ نقشی ندارند.
عبدوالرزاق ، سرپرست این خانواده بنگلادشی با وجود درگیری در بیمارستانی در طرابلس به کار مشغول است.
وی در گفتگوی تلفنی با الجزیره گفت اکثر اتباع این کشور هنوز در طرابلس به سر می برند و با وجودیکه حقوقشان را دریافت می کنند راهی برای ارسال در آمد خود به کشورشان وجود ندارد.
طی چند ماه گذشته ارتباطات تلفنی با طرابلس قطع شده است و کارگران شاغل در لیبی قادر نیستند برای خانواده هایشان پول ارسال کنند.
شمسا علیم ، همسر این پزشک بنگلادشی گفت ماههاست شوهرش موفق به ارسال پول از لیبی برای ما در بنگلادش نشده است و اکنون پول آنها رو به اتمام است.
در حال حاضر تعداد کمی از کارگران بنگلادشی به کشورشان باز می گردند زیرا اکثر آنها پس از شروع درگیری در لیبی ، این کشور را ترک کردند.
از زمان آغاز درگیریهای لیبی بیش از چهل هزار نفر از کارگران بنگلادشی به کشورشان بازگشتند اما اکثر این افراد نتوانستند با خود پولی به کشورشان بازگرانند.
این افراد در بخشهای ساختمانی فعالیت می کردند اما پس از آنکه کارفرمایان آنها را ترک کردند ، آنها بدون دریافت حقوق از لیبی متواری شدند.
سازمان بین المللی مهاجران بعنوان غرامت هفتصد دلار به هر یک از این کارگران پرداخت می کند.
امسال کارگران بنگلادشی که در کشورهای عربی کار کردند نه میلیارد دلار در آمد به کشورشان بازگرداندند.
دولت بنگلادش دولت انتقالی لیبی در بنغازی را به رسمیت نشناخت و هنوز روابط خود را با رژیم حاکم بر لیبی قطع نکرد زیرا در این صورت ، کارگران بنگلادشی مستقر در لیبی به خطر افتاده و بخش مهمی از در آمد این کشور از بین خواهد رفت.