واحد مرکزی خبر / خبرگزاری آلمان در گزارشی از قاهره نوشت : با گذشت شش ماه از سرنگونی حسنی مبارک رئیس جمهور برکنار شده مصر درپی قیام مردمی در این کشور ، مردم مصر همچنان از شرایط دشوار زندگی و بلاتکلیفی در این کشور شکایت دارند و از این مسئله رنج می برند .
حسن عبدالظاهر مغازه دار شصت ساله مصری گفت اکثر کسب و کارها در این کشور با رکود روبرو است اما هنوز امیدواریم پس از انتخاب پارلمان و رئیس جمهور جدید در اواخر امسال ، وضع موجود بهبود یابد . اعتصاب ها و برپایی اعتراض هایی در حمایت از اصلاحات در مصر از آغاز قیام مردمی در این کشور تاکنون مصر را که پرجمعیت ترین کشور عرب به شمار می رود فلج کرده است . قیام مردمی مصر باعث شد تا حسنی مبارک یازدهم فوریه پس از سی سال حاکمیت دیکتاتوری بر این کشور سرنگون شود و از قدرت کنار برود . گردشگری که مهمترین بخش از درآمد ارزی مصر را به خود اختصاص می دهد به همراه دیگر فعالیت های مرتبط با آن به شدت ضربه خورده است . عبدالرحمان ابراهیم که یک راننده تاکسی در قاهره است گفت انقلاب مردمی در مصر برای این کشور خوب بود اما متاسفانه پس از سرنگونی مبارک نیز اعتراض ها در مصر همچنان ادامه دارد و این مسئله باعث شده است تا بازار در این کشور رونق نگیرد . بیشترین ضربه به لحاظ اقتصادی به طبقه فقیر در مصر وارد شده است . طارق بیست و پنج ساله و محمود چهل و هفت ساله که هر دو برای یک فروشگاه چرم در قاهره کار می کنند گفتند این انقلاب برای مصر یک تحول بزرگ بود .
این انقلاب باعث شد ما بتوانیم آزادانه عقایدمان را بیان کنیم و از سرکوب نجات یابیم . بااین حال آنها نیز از رکود در بازار شکایت کردند و گفتند حقوق آنها هیچ تغییر نکرده و مانند گذشته است . جوانان مصر نیز مشکلات خودشان را مطرح کردند .
مونا محمود که دانشجوی رشته کامپیوتر در قاهره است گفت امیدوار است جوانان که این انقلاب را به راه انداختند بتوانند بدون پارتی بازی کار پیدا کنند . حسنی مبارک هشتاد و سه ساله سوم ماه اوت به اتهام صدور دستور کشتار تظاهرکنندگان و سوء استفاده از قدرت در دادگاه حاضر شد .
محاکمه وی قرار است پانزده اوت ازسر گرفته شود .