سخنگوي دولت ليبي در پاسخ به اخبار مبني بر احتمال زخمي شدن معمر قذافي عنوان داشت: قذافي به هيچ وجه زخمي نشده است و كماكان كشور را اداره ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از خبرگزاري رويترز، موسي ابراهيم، سخنگوي دولت ليبي در پاسخ به اين احتمالات عنوان داشت: قذافي به هيچ وجه زخمي نشده است و كماكان كشور را اداره ميكند.
وي همچنين با بيان اينكه گفتههاي وزير خارجه ايتاليا درباره زخمي شدن قذافي ياوهگويي است اظهار داشت: قذافي از وضعيت روحي مطلوبي برخوردار است و امور كشور را به دست دارد.
فرانكو فراتيني، وزيرامور خارجه ايتاليا اعلام كرد: به احتمال زياد معمر قذافي، رهبر ليبي در حملات هوايي ناتو در منطقه "زليتن" رخ داد، زخمي شده است.
فراتيني اظهارداشت كه براساس آنچه كه اسقف كاتوليك طرابلس به من ابلاغ كرده است قذافي از طرابلس خارج شده و در پي حملات ناتو زخمي شده است.
اين درحالي است كه
در همين راستا، روزنامه اماراتي الاتحاد نيز به نقل انقلابيون ليبي نوشت: در تلاش براي يافتن صحت و سقم اخبار منتشر شده مبني بر زخمي شدن قذافي يا يكي از فرزندانش در بمباران هوايي ناتو هستند.
همچنين عبدالمنعم الهوني، نماينده شوراي ملي انتقالي در اتحاديه عرب و مصر در گفتوگوي مطبوعاتي خود اظهار داشت: اطلاعات غيررسمي مبني بر زخمي شدن قذافي و يا فرار وي به چاد و نيجر وجود دارد.
از سوي ديگر يك روزنامه آلماني گزارش داد كه يكي از فرزندخواندگان معمر قذافي كه اعلام شده بود سال 1986 در حمله هوايي آمريكا به كاخ رياست جمهوري رهبر ليبي كشته شده، زنده است.
سايت خبري "ورلد كرانچ" پس از آنكه جنگندههاي آمريكايي در 14 آوريل 1986 طرابلس را بمباران كردند، وزارت اطلاعرساني ليبي اعلام كرد كه حنا، دخترخوانده قذافي كه نوزادي چند ماهه بود، در اين حمله كشته شده است.
بسياري در اين كه قذافي دختري به نام حنا دارد اظهار ترديد كرده بودند و گفتند كه اگر هم اين موضوع واقعيت داشته، اين دختر مرده است.
زمان وقوع اين حادثه به يك خبرنگار آمريكايي جسد يك نوزاد دختر به نشانه كشته شدن حنا قذافي نشان داده شد، اما اين سوال مطرح است كه آيا وي دخترخوانده قذافي بوده و يا يك قرباني ديگر كه براي اهداف تبليغاتي به عنوان دختر قذافي جا زده شده است؟
پيش از اين رژيم قذافي از موضوع كشته شدن اين دختر استفادههاي تبليغاتي زيادي كرد، اما در ماه فوريه 2011 ،ولت آم زونتاگ، ويرايش رويژه روز يكشنبه روزنامه دي ولت، نسخه اي از يك سند مربوط به اين پرونده را دريافت كرد كه در كشور سوئيس به دنبال حملات هوايي ناتو به ليبي و مسدود شدن داراييهاي رهبر ليبي در اين كشور فاش شده بود.
اين سند حاوي نام 23 عضو از خانواده قذافي بود كه هفتمين نام اين ليست حنا قذافي بود.
يك سخنگوي رسمي دولت در شهر برن به نشريه آلماني اظهار داشت: حتما دلايلي وجود دارد كه اين اسم در ليست قرار دارد و اين دلايل براي عموم فاش نميشوند.
تاريخ تولد حنا قذافي 11 نوامبر 1985 است .هنگام وقوع بمباران هوايي آمريكا وي شش ماهه بود.
قبلا نيز شواهدي درباره اين موضوع ارائه شده بود. در تاريخ ششم ژوئن 1999 خبرگزاري شينهوا گزارش داد كه صفيه، همسر قذافي و عائشه و حنا، دختران وي با نلسون ماندلا، رئيس جمهور سابق آفريقاي جنوبي به صرف ناهار پرداختهاند.
در حقيقت عكسها يك دختر جوان را همراه همسر قذافي و عائشه نشان ميداد.
نشريه آلماني ولت آم زونتاگ گزارش ميدهد كه منابع خبري تاييد ميكنند كه حنا قذافي زنده است و زمان زيادي از دوران نوجواني خود را در شهر لندن سپري كرده و انگليسي را به خوبي صحبت ميكند.
سازمانهاي انگليسي از جمله سرويس اطلاعات داخلي انگليس MI5 هيچ كدام زنده بودن حنا قذافي را تاييد يا تكذيب نميكنند.
همچنين در ليبي اين راز فاش شده كه حنا قذافي به تحصيل پزشكي پرداخته است. ظاهرا اين دختر جوان توسط چند محافظ محافظت ميشده است.
منابع خبري ليبيايي گزارش ميدهند كه حنا قذافي يك دكتر شده و هنوز در ليبي زندگي ميكند ضمن اين كه داراي پست مهمي در وزارت بهداشت ليبي است.
حلقههاي ديپلماتيك طرابلس چندين سال از زنده بودن حنا قذافي اطلاع داشتهاند