واحد مرکزی خبر / روزنامه العرب چاپ لندن در مقاله ای نوشت همه مصیبت ها و حوادث سومالی جلوی چشم جهانیان که به آزادی ، عدالت ، حقوق بشر ، کمک به ضعیفان و آسیب دیدگان در جنگ ها یا فجایع طبیعی فرامی خوانند رخ می دهد و گویا مردم سومالی متعلق به سیاره دیگری غیر از این سیاره هستند
روزنامه العرب در این مقاله به قلم طلال قدیح درباره اوضاع قحطی زدگان در سومالی نوشت تصاویری که از وضع قحطی زدگان در سومالی منتشر شده تصاویر وحشتناک و ناراحت کننده ای است.
این تصاویر باور کردنی نیست زیرا از واقعیت دورتر و به خیال نزدیک تر است.
آیا انسان عاقل می تواند تصور کند که یک ملت به طور کامل و به همره آن ملتهای شاخ آفریقا در این وضع ناگوار فقر و بی چیزی زندگی می کنند ملتی که از گرسنگی جان می بازد و از درد فریاد می زند و از فجایع و مصیبت هایی که دچار آن شده ، شیون می کند.
سومالی با موج های پی در پی قحطی ، خشکسالی ، گرسنگی ، افراط گرایی و جنگ ها مواجه شده است و سومالیایی ها بهای زیادی برای آنها پرداخته و خسارتهای مالی و جانی زیادی متحمل شده اند.
دور و نزدیک به آنها بی اعتنایی کردند و به تماشا کردن آنها اکتفا می کنند بدون اینکه سازمان های کمک رسانی جز برخی ، به کمک آنها و درمان بیماری آنها بشتابند.
بعد از اینکه شمار افرادی که در این وضع جان باختند از مرز سی هزار نفر گذشت ، سازمان های بین المللی مربوطه هشدار دادند که اگر گرسنگی ادامه پیدا کند و همه شاخ آفریقا را فراگیرد ، این رقم ممکن است به شدت افزایش یابد.
همه این مصیبت ها و حوادث جلوی چشم جهانیان رخ می دهد جهانیانی که به آزادی ، عدالت ، حقوق بشر ، کمک به ضعیفان و آسیب دیدگان در جنگ ها یا فجایع طبیعی فرامی خوانند و گویا مردم سومالی متعلق به سیاره دیگری غیر از این سیاره هستند.
این سیاست معیارهای دوگانه است که در دوره معاصر فراوان به چشم می خورد به طوری که اگر این حادثه در مکانی غیر از سومالی رخ می داد کاروان های کمک رسانی از زمین ، دریا و هوا اعزام می شدند.
نویسنده در ادامه مقاله خطاب به امت عرب گفت در قبال حوادثی که در سومالی رخ می دهد کجا هستید؟ آیا سومالی بخشی از امت عرب و عضو اتحادیه عرب نیست؟ ای امت اسلام ، آیا مسلمانان برادر نیستند پس در قبال حوادثی که در سومالی روی می دهد کجا هستید؟ احساسات و عواطف اگر به عمل تبدیل نشود ، به تنهایی فایده ای ندارد بنابراین باید مسلمانان قبل از اینکه بیماری وخیم و درمان آن دشوار شود ، به کمک مردم سومالی بشتابند.
اوضاع در سومالی به مرحله خطرناکی رسیده است.
دهها هزار نفر در این کشور جان باخته اند و هر روز شمار جدیدی به آنها اضافه می شوند بنابراین باید هر چه سریعتر به این مردم کمک کرد.