واحد مرکزی خبر / عضو شورای ملی انتقالی لیبی در گفتگو با شبکه تلویزیونی یورونیوز بر مخالفت انقلابیون لیبی با حضور نیروهای ناتو در این کشور پس از سقوط معمر قذافی تاکید کرد.
محمد فرهاد در این باره که معمر قذافی کجاست گفت: بنا بر منابع شورای ملی انتقالی لیبی، قذافی همچنان در لیبی و احتمالا در غرب کشور است.
حتی می توان گفت که وی طرابلس را ترک نکرده است.
در چنین شرایط استثنایی حاکم بر طرابلس از دو روز پیش تاکنون، این احتمال وجود دارد که خبرهای ضد و نقیضی منتشر شود.
مثلا نمی دانیم که آیا سیف الاسلام قذافی اصلا بازداشت شده بود یا نه.
به این ترتیب نباید بر روی این اطلاعات که هیچ تغییری ایجاد نخواهند کرد متمرکز شویم زیرا در واقع نود درصد طرابلس تحت کنترل شورای ملی انتقالی لیبی است.
وی در این باره که آیا شورای ملی انتقالی لیبی برای مدیریت لیبی امکانات فنی و سیاسی لازم را دارد یا نه گفت: به نظر من شورای ملی انتقالی لیبی موفق شده است بحران لیبی را در طول شش ماه اخیر مدیریت کند.
به نظر من این شورا موفق خواهد شد دولت پس از قذافی را تشکیل دهد. فرهاد در این باره که آیا نگران به راه افتادن جنگ داخلی در لیبی است یا نه گفت: هیچ نشانه ای در این زمینه وجود ندارد که باعث شود از احتمال به راه افتادن جنگ داخلی نگران باشیم.
ما به این علت که بین مولفه های مختلف تشکیل دهنده مردم لیبی اختلافات دینی و مناقشه وجود ندارد نگران نیستیم.
با این حال در این اواخر نظام قذافی تلاش کرد درگیری هایی از انواع مختلف به راه بیندازد و لیبیایی ها را در مقابل هم قرار دهد اما مردم لیبی وحدت خود را حفظ کرد.
قبایل نیز اعلام کرده اند که از انقلاب حمایت می کنند. این عضو شورای ملی انتقالی لیبی در این باره که آیا نگران بروز حوادث تروریستی در مناطق نفت خیز لیبی است یا نه گفت: ما در انتظار تهدیدات تروریستی هواداران مسلح قذافی هستیم هر چند شمار آنها بیش از پیش کم شده است.
ما همه از طریق ارتش شورای ملی انتقالی، احتیاط های لازم را رعایت می کنیم برای اینکه از مراکز نفتی حفاظت و در کمترین زمان ، نفت را استخراج و صادر کنیم. فرهاد درباره روابط آینده شورای ملی انتقالی لیبی با امریکا و میزان نفوذ این کشور بر لیبی گفت: به نظر من لیبی به شراکت خود با جهان عرب و کشورهای اطراف دریای مدیترانه احترام خواهد گذشت.
ما همه معاهدات را رعایت خواهیم کرد.
ما در حفظ محیط زیست و مبارزه با مهاجرت مخفی موثر خواهیم بود.
از سوی دیگر تجارت منابع انرژی های تجدید پذیر با اروپا را تقویت خواهیم کرد.
همچنین روابط ما با غرب و اروپا بر اصل احترام دو جانبه و منافع مشترک استوار خواهد بود. وی در این باره که آیا شورای ملی انتقالی لیبی، حضور نیروهای نظامی ناتو در خاک این کشور را می پذیرد یا نه گفت: ما در طول دوره بحران این امر را نپذیرفتیم و اکنون ما در مرحله ساختن کشور هستیم.
امروزه نیروهای مسلح شورای ملی انتقالی لیبی بیش از پیش قدرتمند و سازماندهی شده اند.
ما از ایده توسل به حضور نیروهای خارجی در خاک لیبی بسیار دور هستیم.