'علي سليمان اوجالي' سفير سابق رژيم ليبي و نماينده كنوني شوراي ملي انتقالي اين كشور در آمريكا در گفت و گو با سي.ان.ان اظهار داشت 'معمر قذافي' ديكتاتور ليبي دسترسي به سلاح هاي شيمايي ندارد.
ایرنا- اوجالي در پاسخ به پرسش سي.ان.ان درمورد محل انبار سلاح هاي شيميايي و اينكه توسط چه افرادي درخاك ليبي مراقبت مي شود اظهار بي اطلاعي كرد وگفت اين موارد همواره محرمانه بوده است.
با اين حال به دليل نامعلوم بودن محل اختفاي 'معمر قذافي' ديكتاتور ليبي در طرابلس وي تاكيد كرد كه قذافي دسترسي به اين سلاح ها ندارد.
وي در بخش ديگري از اين گفت و گو درارتباط با اعتبار شوراي ملي انتقالي ليبي (NTC)درزمينه گزارش برخي اخبار نادرست همچون انتشار خبر دستگيري فرزندان قدافي مورد پرسش قرار گرفت.
اوجالي گفت طي مدت شش ماه گذشته نمي توان اعتبار NTC را به دليل يك حادثه زير سوال برد.
وي تاكيد كرد كه هدف اصلي NTC رهبري مردم و انقلابيون براي پيروزي در خيزش خود و سرنگوني قذافي از قدرت است.
سفير سابق ليبي و نماينده كنوني NTC در آمريكا در در خصوص ناامني كنوني در طرابلس گفت تلاش اين شورا برقراري هرچه سريعتر امنيت در پايتخت ليبي، دسترسي به منابع مالي مسدود شده و تشكيل دولتي دمكراتيك است.
انقلابيون يكشنبه شب گذشته بدون هيچ مقاومتي وارد طرابلس شدند و در نهايت 'باب العزيزيه' محل اقامت معمر قذافي را به تصرف خود در آوردند.
اكنون مهم ترين سوال مطرح در خصوص محل اختفاي 'معمر قذافي' در ليبي است.
قذافي در اول سپتامبر سال 1969 در پي يك كودتاي بدون خونريزي 'ادريس' شاه ليبي را بركنار و خود زمام امور را در اين كشور به دست گرفت.
به دنبال خيزش مردمي در ليبي از فوريه (بهمن)گذشته و سركوب خونبار مردم از سوي رژيم قذافي، شوراي امنيت سازمان ملل قطعنامه 1973كه از سوي انگليس و فرانسه تهيه شده بود را به منظور ايجاد آسمان ممنوع پرواز برفراز اين كشور به تصويب رساند.
دولت هاي غربي از جمله آمريكا و پيمان آتلانتيك شمالي، ناتو تحت عنوان حمايت از غير نظاميان عمليات نظامي هوايي خود در خاك ليبي را به اجرا گذاشتند.