واحد مرکزی خبر/ به گفته خبرنگار بی بی سی ، رئیس شورای ملی انتقالی لیبی در لفافه به معمر قذافی هشدار داد اگر تسلیم نشود ممکن است بدست انقلابیون کشته شود.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی ؛جان لاین در ارتباط زنده تلویزیونی از شهر بنغازی به بی بی سی گفت ..
یکی از همکاران من از بی بی سی موفق شد با مصطفی عبدالجلیل رئیس شورای ملی انتقالی لیبی گفتگو کند .
مصطفی عبدالجلیل در این گفتگو ابراز امیدواری کرد اوضاع کنونی در لیبی به زودی خاتمه یابد.
وی پیش بینی کرد که اگر معمر قذافی بدست انقلابیون بیفتد ممکن است سرنوشت اسفباری در انتظارش باشد .
صحبتهای مصطفی عبدالجلیل تهدیدی غیر مستقیم علیه معمر قذافی است اما می توان گفت این صحبتها دستکم پیامی برای قذافی ارسال می کند مبنی بر اینکه که خود را تسلیم کند چون ممکن است در غیر این صورت کشته شود . مجری گفت ..تا سرهنگ قذافی بازداشت یا کشته نشود یک خلاء قدرت در لیبی وجود خواهد داشت و مخالفان نمی توانند کشور را از نو بسازند . خبرنگار بی بی سی افزود .. مشکلی که اکنون در طرابلس وجود دارد همین است .
هم اکنون هیچ کس کنترل این شهر را در دست ندارد .
مخالفان و جامعه ی بین المللی واقعا مشتاقند تا اوضاع طرابلس هرچه سریعتر به حالت عادی بازگردد تا از این طریق ارائه ی کمک های انساندوستانه به مردم این شهر میسر شود .مخالفان ، هم اکنون نمی توانند در زمینه ی ارائه ی خدماتی مثل وصل کردن جریان برق یا دادن غذا به مردم کاری بکنند چون اوضاع این شهر نامشخص است quotation mark . مجری گفت ..گزارش هایی دریافت کردیم که براساس انها گفته می شود مخالفان به صورت اتفاقی به سمت گروه دیگری از مخالفان شلیک کردند ، اوضاع واقعا پر هرج و مرج و سردرگم کننده است .ایا مخالفان یک ساختار فرماندهی دارند که سر منشاء ان در بنغازی باشد؟ جان لاین در پاسخ به این سئوال گفت..
انها چنین ساختاری دارند اما اینکه ایا کسی از این ساختار فرماندهی پیروی می کند یا خیر ، مسئله ی دیگری است .
مخالفان ارتشی برای خود دارند در واقع فرمانده ی ارتش مخالفان یعنی ژنرال عبدالفتاح یونس اخیرا کشته شد، با این وجود باید گفت که اساسا مخالفان متشکل از گروهی از شبه نظامیان از مناطق مختلف لیبی هستند ، برخی از شبه نظامیان از کوههای نفوسا در غرب لیبی می ایند ، عده ای دیگر اهل مصراته هستند و عده ای دیگر هم از مبارزان شرق لیبی هستند ، بین مخالفان تا حدی هماهنگی وجود دارد اما این هماهنگی تا حدی نیست که بتوان ان را با هماهنگی در ارتش انگلیس یا امریکا مقایسه کرد.
یعنی نمی توان انتظار داشت فرمانی از بنغازی ارسال شود و افرادی در طرابلس از ان فرمان پیروی کنند مجری گفت ..ایا شورای ملی انتقالی ، جابجایی مقر خود از شهر بنغازی به طرابلس را به تاخیر انداخته است و منتظر پیدا شدن سرهنگ قذافی است؟ خبرنگار بی بی سی پاسخ داد.. انها هیچ جدول زمانی خاصی در این زمینه معیین نکردند اما روشن است که شورای ملی انتقالی این لحظه را لحظه ی مناسبی برای انتقال مقرشان به طرابلس نمی داند ، شورای ملی انتقالی چند مقام ارشد این شورا را به طرابلس فرستاده است تا در این مورد ، زمینه سازی کنند .
مصطفی عبدالجلیل دراین باره گفته است لیبی ازاد نیست و ازاد نخواهد بود مگراینکه سرهنگ قذافی کشته یا بازداشت شود