واحد مرکزی خبر / السیاسه قذافی را معجونی از نرون، هیتلر و موسولینی دانست. روزنامه السیاسه چاپ کویت در مقاله ای با عنوان «قذافی دیوانه به زباله دان تاریخ پیوست» به بررسی حادثه بزرگ سقوط دیکتاتور لیبی پرداخت.
السیاسه نوشت شخصیت قذافی معجونی از سه دیکتاتور بزرگ یعنی نرون ، هیتلر و موسولینی بود هر چند قذافی یک سر و گردن از آنها بالاتر بود.
با این حال ملت لیبی پس از چهل و دو سال از شر دیکتاتوری خلاص شدند که در تاریخ سابقه نداشت و چه بسا سرنگونی او اجابت دعای ادریس السنوسی باشد که قذافی او را در سال 1969 کنار زد و قدرت را در دست گرفت.
با این حال بسیار مایه تاسف است که قذافی جمال عبدالناصر را الگو و اسوه خود می دانست در حالی که السنونسی تلاش می کرد با حمایت از جمال عبدالناصر به او کمک کند.
قذافی در طول چهل و دو سال سلطه خود ،حدود دو تریلیون دلار ثروت مردم لیبی را صرف گروههای تروریستی کرد و در هر خرابکاری در جهان نقش داشت تا به این وسیله در جهان مشهور شود و خود را پادشاه پادشاهان افریقا بداند.
در حالی که مردم خود را از کمترین امکانات محروم می ساخت تا به گفته خودش ، همیشه محتاج و فرمانبر او باشند.
انور سادات رئیس جمهور اسبق مصر نخستین بار قذافی را به حق دیوانه ای نامید که همچون کودکی است که مسلسل در دست دارد و هر از چند گاهی آنرا به هوا می چرخاند و با آن شلیک می کند.
قذافی در هیچ نشست عربی شرکت نکرد مگر اینکه با اقدامات و سخنان جنون آمیز خود آنرا به شکست یا تشنج کشاند و با این حال افتخار می کرد که همه اقدامات تخریبی در غرب زیر سر اوست.
با این حال قذافی هم اینک به زباله دادن تاریخ پیوسته و به سرنوشت صدام گرفتار آمده است هر چند همچنان رجز می خواند و مردم را به مقابله با کفار و خوارج فرا می خواند همان کاری که صدام می کرد.
البته نباید فقط قذافی را خطاکار دانست بلکه مردم لیبی و برخی کشورهای دیگر نیز در این میان مقصرند که در طول دهها سال چنین حاکمان دیوانه ای را تحمل کرده و لب به شکایت نگشوده اند، هر چند خداوند بر آنان منت نهاد و بهاری در حیات آنان پدید آورد که باعث نجات آنان شد.