واحد مرکزی خبر / انقلابیون لیبی از ادامه مذاکره برای ورود مسالمت آمیز به شهر سرت خبر دادند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیرهاین در حالیست که ناتو اعلام کرد حملات هوایی به این شهر از سه روز پیش ادامه دارد.
از سوی دیگر سازمان دیده بان حقوق بشر اعلام کرد مدارکی در اختیار دارد که نشان می دهد یکی از واحدهای تحت فرماندهی خمیس القذافی فرزند معمر القذافی یک هفده پیش دهها بازداشت شده را در یک انبار در جنوب طرابلس به قتل رسانده اند.
منابع خبری نیز به نقل از فرمانده گردان طرابلس از وجود اطلاعاتی دال بر کشته شدن خمیس القذافی در درگیری های بنی ولید خبر دادند.
علی غمضان گزارشگر این شبکه با اشاره به پیش روی همه جانبه انقلابیون لیبی به سمت شهر سرت زادگاه معمر القذافی می گوید: شاید ورود انقلابیون به شهر سرت معمای ناپدید شدن سرهنگ را حل کند و برگ دیگری به پیروزی های انقلابیون اضافه کند.
وی در ادامه با اشاره به تشدید حملات ناتو به سرت از سه روز پیش می گوید: ماموریت ناتو اواخر سپتامبر اینده به پایان می رسد اما این سازمان متعهد شده است به حمایت از مردم لیبی تا نابودی همه عناصر طرفدار قذافی ادامه دهد.
انقلابیون که به سی کیلومتری سرت رسیده اند امیدوارند این شهر بدون خشونت و به صورت مسالمت آمیز به تصرف آنها درآید حتی اگر تصرف این شهر برای مذاکرات با اهالی آن مدت بیشتری به طول بیانجامد.
در بخش دیگری از گزارش با اشاره به این که اگر شیوه مذاکرات مسالمت آمیز برای تصرف سرت بدون نتیجه باشد انقلابیون چاره ای جز توسل به زور و استفاده از سلاح های سنگین به دست آمده در درگیری های اخیر برای ورود به این شهر ندارند افزود: شورای ملی انتقالی لیبی نیز عزم خود را برای ادامه درگیری تا نابودی قذافی یا بازداشت و محاکمه وی اعلام کرده است.
گزارشگر می افزاید: هر روز که می گذرد حقایق بیشتری از حوادث و اوضاع قبل از سقوط رژیم قذافی فاش می شود که کشته شدن شماری از بازداشت شدگان در پایتخت به دست نیروهای واحد تحت فرماندهی خمیس القذافی از آن جمله است.
این در حالیست که صلیب سرخ بین المللی نیز می گوید انقلابیون لیبی برخی اتباع کشورهای افریقایی را که در درگیری های داخلی لیبی مشارکت داشته اند بازداشت کرده اند.
در بخش دیگری از گزارش با اشاره به مشکلات معیشتی مردم لیبی که نتیجه چند ماه جنگ داخلی در این کشور به شمار می رود آمده است: مردم برای تامین آب با مشکل روبرو هستند اما پس از سقوط قذافی زندگی به تدریج به حال عادی بر می گردد و بانک ها فعالیت خود را از سر می گیرند و مردم نیز برای تامین نیازهای خود به بازارها روی می آورند.