«السنوسی بسيكری»، فعال سياسی ليبيايی، بيداری و هوشياری افكار عمومی اين كشور را ضامن حفظ دستاوردهای انقلاب در برابر يورش كشورهای غربی عنوان كرد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی شبكه العالم، «السنوسی بسيكری»، فعال سياسی ليبيايی، ديروز، 10 شهريورماه، در گفتوگو با اين شبكه خبری در «بنغازی»، بر ضرورت تشكيل فوری كنگره ملی تأكيد كرد و آن را حافظ استقلال تصميمگيری و ثروتهای ليبی در برابر فشارهای غرب دانست.
السنوسی بسيكری گفت: مرحله آينده بسيار سختتر خواهد بود، زيرا اگرچه برچيدن رژيمی ديكتاتور تجربه سادهای نبود، اما بازسازی آن چه اين رژيم در مدت 42 سال ويران كرده است، تجربهای به مراتب سختتر خواهد بود.
اين فعال سياسی افزود: از شورای انتقالی میخواهم با واگذاری قدرت به نهادهای حاكميتی مشروع و منتخب مردمی شتاب كند تا اين نهادها بتوانند مسئوليت بازسازی ليبی را به دوش بكشند.
وی افزود: شورای ملی انتقالی بايد بداند، علت اصلی انقلاب اين بود كه ملت ليبی آزادی و ثروتهای خود را از دست رفته میديد، از اين رو منطقی است كه انقلاب درصدد حفاظت از استقلال و آزادی و ثروت كشور باشد و از تبديلشدن به لقمه چربی برای كشورهايی كه چشم طمع به ثروتهايش دوختهاند، پرهيز كند.
بسيكری هشدار داد: اگر به دستاوردهای انقلاب ليبی تعرض شود، ملت بار ديگر انقلاب خواهد كرد، بنابراين شورای ملی انتقالی بايد از استقلال تصميمگيری و ثروت مردم حفاظت كند.
وی تصريح كرد: مشاركت با غربیها به شرط آن كه بر منافع ليبی و استقلال اين كشور تاثير منفی نگذارد، مشكلی ندارد.
بسيكری درباره كنفرانس پاريس با موضوع بازسازی ليبی گفت: اهداف اين كنفرانس حمايت از تجربه تحول نوين دموكراتيك ليبی و كمك به بازسازی اين كشور اعلام شده است، اما اين هدف به اين معنی نيست كه كشورهای اروپايی به دنبال دروكردن محصول مشاركت در حمله به ليبی نيستند.
بسيكری در پايان پيش بينی كرد: ليبی شاهد فشارهای شديدی از طرفهای مختلف برای دستيابی به سهم بيشتری از سرمايهگذاریها و همچنين كشمكش ميان آمريكا و اروپا، روسيه و چين و تركيه و طرفهای ديگر بر سر حجم سرمايهگذاریها در اين كشور باشد.