به گزارش شبكه خبري الجزيره از زمان پيروزي انقلاب مردمي مصر كه منجر به خلع حسني مبارك ديكتاتور اين كشور از قدرت شد، نرخ بيكاري در ميان جوانان اين كشور افزايش يافته است.
اين شبكه افزود در اين ميان تاثير بيكاري بر روي زنان بيش از مردان بوده است.
بر اساس اين گزارش، بيش از نيمي از زنان جوان مصري فارغ التحصيل از دانشگاه ها اكنون با مشكل بيكاري دست و پنجه نرم مي كنند.
طبق آمار و ارقام جديدي كه اخيرا از جانب دولت مصر ارائه شده، نرخ بيكاري در ميان جوانان مصري از زمان پيروزي انقلاب در اين كشور، به شدت افزايش يافته است.
اين آمار و ارقام نشان مي دهند كه بيش از 20 درصد از جوانان مصري بيكار هستند و نرخ بيكاري در ميان دختران جواني كه داراي مدرك دانشگاهي هستند، بيش از 55 درصد گزارش شده است. به گفته برخي از كارشناسان، بيكاري در كشورهاي خاورميانه همانند يك بمب ساعتي عمل مي كند.
در اين گزارش آمده است شمار زيادي از جوانان تحصيل كرده اي كه از مشكل بيكاري رنج مي برند، اعلام كرده اند در صورتي كه مشكل بيكاري بر طرف نشود و شرايط آنان بهبود نيابد، به كشورهاي ديگري مهاجرت خواهند كرد.
كشور مصر از 25 ژانويه سال 2011 ميلادي ( 5 بهمن 1389) صحنه مجموعهاي از راهپيماييها و اعتراضات مردمي بود كه تا روز 11 فوريه 2011 (22 بهمن 1389) حتي با استعفاي مبارك و ايجاد دولت موقتي نظاميان نيز پايان نپذيرفت.
مخالفان، اهداف اين اعتراضات را با الهام از موفقيت انقلاب تونس، انقلاب عليه شكنجه، فقر، فساد و بيكاري و سرنگوني حسني مبارك و لغو قانون شرايط اضطراري، افزايش حداقل دستمزدها، پايان دادن به خشونتها و مهمتر از همه خواسته اخير خود را روي كار آمدن دولتي مردمي اعلام كرده بودند.