دولت اسلام آباد پس از چند هفته سكوت در اعلام موضع آشكار خود در قبال تحولات طرابلس، به سمت به رسميت شناختن شوراي انتقالي ليبي گام بر مي دارد.
به گزارش گروه اخبارصوتي و تصويري ايرنا به نقل از روزنامه ' اكسپرس تريبيون'، تصميم تازه دولت پاكستان هفته ها پس از بر افراشتن پرچم جديد ليبي در مقابل سفارت اين كشور در اسلام آباد در 25 اوت ( 3 شهريور) اتخاذ شد.
به نوشته اين روزنامه، ' ابراهيم العباد' سفير ليبي در اسلام آباد، با پايين آوردن پرچم حكومت ' معمر قذافي' ديكتاتور ليبي اقدام به برافراشتن پرچم جديد شوراي ملي انتقالي در مقابل اين سفارتخانه كرد.
اكسپرس تريبيون به نقل از برخي منابع نوشت: اين اقدام سفير ليبي در اسلام آباد بدون مجوز رسمي از دولت پاكستان انجام شده است.
يكي از مقامات پاكستاني كه خواست نامش فاش نشود ،در مصاحبه با اين روزنامه گفت: ' سفير ليبي وظيفه داشت قبل از برافراشتن پرچم جديد، از دولت اسلام آباد اجازه بگيرد.'
اين روزنامه خاطرنشان كرد: سفير ليبي در اسلام آباد به وزارت خارجه پاكستان اطلاع داده كه وي شوراي ملي انتقالي را ' نهادي قانوني و واقعي ' در ليبي مي داند و تصديق كرده كه ديپلمات هاي ليبيايي سفارت ليبي در اسلام اباد نيز مواضع خود را از قذافي جدا كرده و خود را نسبت به وفاداري به شوراي انتقالي ليبي متعهد مي دانند.
اكسپرس تريبيون نوشت: بيش از 75 كشور از جمله روسيه، شوراي ملي انتقالي ليبي را به عنوان تنها نماينده مردم اين كشور به رسميت شناخته اند. با اين حال، سفرا و ديپلمات هاي ليبي در هند و تركيه به دو گروه موافق و مخالف قذافي تقسيم شده اند.
اين روزنامه به نقل از يكي ديگر از مقامات كه نامش فاش نشده، افزود: العباد و ديپلمات هاي ليبيايي در اسلام آباد تلاش هاي زيادي را براي جلب حمايت پاكستان از قذافي تا 21 اوت گذشته بكار بستند اما به دنبال تصرف طرابلس به دست نيروهاي مخالف قذافي تصميم به ترك وي گرفتند.
وي مدعي شد، ديپلمات هاي ليبيايي پس از تشكيل شوراي ملي انتقالي ليبي نگران آن بودند كه پاكستان ديپلمات هاي ليبيايي وفادار به قذافي را تحويل آمريكا دهد.