واحد مرکزی خبر / هماهنگ کننده شورای ملی انتقالی لیبی بر ضرورت تشکیل دولت موقت لیبی برای تامین نیازهای مردم و سامان دادن به اوضاع آشفته پس از انقلاب در این کشور تاکید کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی، جمعه القماطی در گفتگوی اختصاصی با این شبکه درباره مسئله تشکیل دولت موقت لیبی و در پاسخ به این سوال که ایا بهتر نبود تشکیل دولت به پس از آزادسازی کل لیبی موکول می شد گفت: پیش از هر چیز باید بگویم که بیشتر مناطق لیبی از جمله طرابلس و دیگر شهرهای بزرگ آزاد شده اند و فقط شهرهایی مثل سبها در جنوب و نیز بنی ولید و سرت آزاد نشده اند.
با این حال دولتی باید وجود داشته باشد تا اداره امور کشور و شهروندان را بر عهده بگیرد و خدمات اساسی را برای آنها تامین کند و برای سامان دادن به اوضاع تلاش کند تا از به وجود آمدن هرگونه خلأ جلوگیری کنیم.
مجری از وی پرسید: وقتی عبدالحفیظ غوقه از مقامات شورای ملی انتقالی لیبی در پاسخ به مردم بنغازی که در تظاهرات خود یادداشتی را به وی داده اند گفته است شورای ملی انتقالی قبل از آزاد شدن همه لیبی نمی تواند این یادداشت را بپذیرد، این شورا چگونه می تواند دولت تشکیل دهد گفت: وقتی می گویید مردم بنغازی تظاهرات کرده اند اینگونه نیست که تظاهرات میلیونی برگزار کرده باشند.
مجری با قطع سخنان وی گفت: شما هم که حرف های قذافی را می زنید که تظاهرکنندگان را اقلیت می دانست. القماطی ادامه داد: quotation mark برپایی چنین تظاهراتی نشان دهنده وجود دموکراسی و ازادی بیان و حق تظاهرات است که مردم لیبی چهل و دو سال از آن محروم بودند.
مردم حق دارند تظاهرات کنند و حرف خود را بزنند اما اصولی ثابت و کلی وجود دارد به این معنا که شورای ملی انتقالی از حمایت زیادی برخوردار است و نقشی تاریخی و موقت را ایفا می کند که تا چند ماه دیگر به پایان می رسد و پس از آن به مردم لیبی امکان داده می شود قانون اساسی جدید را تدوین و حاکمان مورد نظر خود را انتخاب کنند.
بنابراین اعضای شورای ملی انتقالی حاکمان همیشگی مردم نیستند.