جهان نیوز - طبق اين سند اطلاعاتي که در ۲۱ ژانويه سال ۲۰۰۹ ميلادي تنظيم شده است، محمدرضا رحيمي، معاوناول محمود احمدينژاد و نماينده ويژه رئيسجمهور ايران در سفري دو روزه از ۱۲ تا ۱۳ ژانويه به تونس رفت و با "زينالعابدين بن علي" ديکتاتور اين کشور و وزير امور خارجه "عبدالوهاب عبدالله" ديدار كرد تا در مورد روابط دو كشور، بحث كنند.
به گزارش جهان به نقل از مشرق عبدالله به سفير آمريكا گفت كه "هيچ چيز مهمي" در جلسات مورد بحث فرار نگرفت و تمركز جلسات بر روي آمادهسازي كميته مشترك ايران - تونس بود كه قرار است اواخر سال ۲۰۱۰ ميلادي در تهران برگزار شود.
عبدالله در اين ديدار به آمريکاييها اطلاع داد كه ايرانيها از وي و بنعلي براي سفري رسمي به تهران دعوت كردهاند.
وي به آمريکاييها اطمينان داد كه نه خودش و نه بنعلي قصد ندارند كه پيشنهاد سفر ايرانيها را قبول كنند و هر دو دعوت ايرانيها را بهسادگي جواب داده و گفتهاند: انشاء الله!
عبدالله بهرغم رسميبودن اين ديدار با دستانداختن رحيمي، بهشوخي گفته است كه برنامه سفرهاي آيندهاش كاملاً پر است و قرار است به اروپا و آمريكا سفر كند. وي گفت كه همه اين سفرها پيش از سفرش به ايران انجام ميشود.
جالب اينکه در ادامه اين سند ويكيليكس، توضيحي تکميلي از سفارت آمريکا در تونس درج شده که متن آن از اين قرار است: «عبدالله -وزير خارجه - بيش از حد اهميت سفر رحيمي را پايين آورد! وي با بيتوجهي به پست و مقام رحيمي، گفت: ايران که شش هفتتا معاون رئيسجمهور دارد!»
پيش از آن، خبرگزاري جمهوري اسلامي(ايرنا) روز ۲۳/۱۰/۱۳۸۷ در خبري اعلام کرده بود: محمدرضا رحيمي به عنوان "فرستاده ويژه رئيس جمهوري اسلامي ايران، پيام دکتر محمود احمدينژاد را تسليم "زينالعابدين بنعلي" کرد.
از سوي ديگر، پايگاه خبري "أخبار تونس" نيز با اشاره به ديدار محمدرضا رحيمي با زينالعابدين بنعلي، با بيان اينکه رحيمي در اين ديدار تحيت و درودهاي گرم حکومت و ملت ايران را به حکومت و ملت تونس ابلاغ کرده است، نوشت: «رحيمي ابراز اميدواري کرد که روابط تونس با ايران، با تحول مهمي مواجه شود بويژه آنکه "رهبري ايران" و "ملت ايران" تأکيد دارند که پرزيدنت بنعلي به تهران سفر کند و محمود احمدينژاد نيز متقابلاً براي ديدار بنعلي به تونس برود.»
اين براي نخستين بار است که جزئيات اين ديدارها بدين شکل منتشر مي شود.