خبرگزاری فارس: نیروهای انقلابی لیبی با تسلط بر ورودی شهر سرت، به مردم این شهر فرصت دادهاند برای حفظ جانشان در درگیریها از شهر خارج شوند.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الجزیره، انقلابیون لیبی دیروز بدون کوچکترین مقاومتی از سوی نیروهای وابسته به معمر قذافی دیکتاتور لیبی گذرگاه شرقی سهر سرت را تحت کنترل خود درآوردند.
"احمد زلیتنی" فرمانده عملیات به خبرگزاری فرانسه گفت که انقلابیون موفق شدهاند بر ورودی شرقی سرت مسلط شوند، او گفت: میتوانیم بگوییم که ما از شرق سرت وارد این شهر شدهایم.
محمد المربمی یکی دیگر از فرماندهان این عملیات گفت که چهار تیپ از نیروها از این ورودی وارد شهر شدهاند.
نیرو های انقلابی شرکت کننده در این عملیات با اینکه هواداران قذافی را تحت فشار قرار دادهاند، اما در حمله نهایی به این شهر مهلت دادهاند تا شهروندان بیشتری بتوانند از آن خارج شوند و جان خود را نجات دهند.
انقلابیون اخیرا در مسافت شش کیلومتری از شهر سلطانه در نزدیکی سرت با مقاومت سرسختانه نیروهای قذافی مواجه شده بودند و به مدت چهار روز نمیتوانستند پیشروی داشته باشند، اما نیروهای قذافی روز پنجشنبه به علت کمبود تجهیزات و مهمات خود دیگر قادر به مقابله با انقلابیون نبودند.
قذافی از سرت فرار کرده است
گزارشهای اطلاعاتی حاکی از فرار معمر القذافی از سهر شرت است، اما نیروهای انقلابی یقین دارند که نظامیان هوادار قذافی از سوی معتصم پسر قذافی فرماندهی میشوند.
به دار آویختن مردم توسط طرفداران قذافی
قذافی که پیشتر در سرت مستقر بودهاند، برخی از مردم این شهر را به علت حمایت از انقلاب مردمی به دار آویختهاند، یکی از ساکنان این شهر که موفق شده از شهر سرت فرار کند، میگوید که نام وی نیز در فهرست 500 نفره این افراد برای اعدام قرار داشته است.
محاصره بنی ولید
نیروهای انقلابی همچنین شهر بنی ولید یکی از مهمترین پایگاههای هواداران قذافی را نیز تحت محاصره خود قرار دادهاند و خود را برای حمله سرنوشتساز به این شهر آماده میکنند، این در حالی است که نیروهای قذافی مقاومت زیادی در این شهر میکنند و نگرانیها در مورد کشتار بیرویه مردم این شهر ملموس تر است.
تشکیل دولت بحران در لیبی
از سوی دیگر شورای ملی انتقالی دیروز جمعه اعلام کرد که در روزهای آینده دولت بحران در این کشور به ریاست محمود جبریل متشکل از 20 وزیر تشکیل خواهد شد.
این در حالی است که این اقدام بارها از سوی شورای انتقالی به تعویق افتاده و برخی تشکیل این دولت را به آزادسازی کامل شهرهای لیبی بویژه سرت و بنی ولید از نیروهای وابسته به قذافی مرتبط میکنند.