واحد مرکزی خبر / دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبکه تلویزیونی بی بی سی در نیویورک درباره موضع انگلیس در قبال درخواست تشکیلات خود گردان فلسطینی برای پذیرفته شدن به عنوان یک کشور مستقل فلسطینی گفت انچه مسلم است انگلیس خواهان یک کشور فلسطینی در کنار اسرائیل است .
نخست وزیر انگلیس اضافه کرد انگلیس ابتدا از تمام اهرم های خود برای فرصت دادن به از سرگیری مذاکرات برای منتهی شدن به کشور فلسطینی استفاده خواهد کرد. کامرون در قبال این سؤال که ایا کشور فلسطینی باید به رسمیت شناخته شود گفت شکی نیست که فلسطینیها باید یک کشور داشته باشند و این کشور باید برسمیت شناخته شود و این لازم است ولی انچه ضرورت دارد این است که باید اسرائیل و فلسطینیها برای روی آوردن به مذاکرات جهت تشکیل یک کشور و مرزها و هم چنین امنیت اسرائیل به توافق برسند واین نتها راهی است که باید روی دهد. خبرنگار این شبکه سپس از کامرون در مورد لیبی سئوال کرد و گفت انگلیس و فرانسه رهبری ازادی لیبی را به عهده داشتند در اینجا کامرون صحبت خبرنگار را قطع کرد وگفت اجازه دهید دراینجا سئوال شما را تصحیح کنم ازادی لیبی توسط مردم لیبی صورت گرفت ونقش ما کمک بوده است خبرنگار پرسید ایا این ازادی بدون کمک ناتو امکان پذیر بود کامرون در پاسخ گفت نه من فکر نمی کنم این ازادی امکان پذیر می شد و نیروی هوایی فرانسه و انگلیس تنها با بمباران اهداف جنگی قذافی ماشین جنگی وی را از کار انداختند. خبرنگار پرسید در مورد اینکه لیبی یک عراق دیگر نشود چه کار خواهید کرد؟ کامرون در پاسخ گفت انچه ما در شورای ملی انتقالی می بینیم این است که این شورا حقیقتا یک شورای ملی و انتقالی است و این شورا نمی خواهد به قبیله گرایی و اسلام افراطی روی اورد. وی گفت لیبی عراق نیست زیرا مردم لیبی خود مبازرات را اغاز کردند وخلائی در انجا نبوده است چیزی که در عراق ما با ان مو اجه بودیم و در ان کشور مشکل ساز شد.
خبرنگار پرسید قذافی رهبر سرنگون شده لیبی همچنان در ان کشور است ومقاومت می کند در برابر وی چه کار خواهید کرد ؟نخست وزیر انگلیس در پاسخ گفت من فکر می کنم از نظر استراتژیک رژیم قذافی از قدرت ساقط شده است و ما خواهان کشاندن قذافی به دادگاه برای محاکمه شاید در کشور خودش یا دادگاه کیفری لاهه هستیم او باید در مورد جنایاتی که برضد مردمش مرتکب شده پاسخ گو باشد. خبرنگار پرسید اجازه دهید به مسائل اقتصادی و انچه در ماه اوت یعنی آشوب در خیابانهای انگلیس روی داد بپردازیم کامرون باردیگر سئوال خبرنگار را قطع کرد وگفت من فکر نمی کنم اشوبها به اقتصاد مربوط می شود انچه در انگلیس روی داد اعتراض نبود و بحث وجدل سیاسی نبود بلکه انچه روی داد غارت بود که از سوی مشتی بزهکار صورت گرفت . وی گفت شکی نیست که ما در کشور نیار به رشد اقتصادی داریم و اقتصاد انگلیس در سال جاری رشد داشته است و از زمان انتخابات مشاغلی به ویژه در بخش خصوصی ایجاد شده اند وی گفت ما بایدطوری عمل کنیم که به جهانیان نشان دهیم که طرح هایی حهت پیشبرد صحیح اقتصاد خودمان داریم ان وقت ما شاهد افزایش نرخ بهره و جلب اعتماد به اقتصاد خودمان خواهیم بود در حالی که نشان دهیم به خوبی برای مقابله با دیون عمل می کنیم و دیون پرداخت می شود .