كارگاه آموزشی «نقش زكات در مبارزه با فقر»، ديروز، چهارم مهرماه، در شهر «كوناكری»، پايتخت گينه، آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی«lejourguinee»، اين كارگاه آموزشی به همت مركز اسلامی كوناكری و با مشاركت صندوق ملی زكات با عنوان «نقش زكات در مبارزه با فقر و روش مديريت زكاتهای جمعآوریشده» برگزار میشود و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.
كارشناسانی از كشورهای عربستان سعودی، الجزاير، گينه و برخی از كشورهای منطقه در اين كارگاه در حضور 70 نفر از مديران مؤسسات خيريه و اعضای سازمانهای وابسته به دولت گينه به تشريح اصول كلی اسلام درباره زكات میپردازند و روشهای استفاده بهينه از زكاتهای جمعآوریشده برای مبارزه با فقر را مورد بحث قرار میدهند.
«محمد لامين ديلالو»، رئيس صندوق ملی زكات گينه، در مراسم افتتاحيه كارگاه آموزشی زكات، طی سخنانی گفت: زكات يكی از اصول اسلام است و استفاده از آن برای كمك به نيازمندان و انجام فعاليتهای خيريه، از برنامههای مهم مسئولان گينه به شمار میرود. در حقيقت، زكات ابزاری فرهنگی و اجتماعی است كه با استفاده صحيح از آن میتوان به توسعه كشور كمك كرد.
وی ادامه داد: چند روز قبل، نخستين همايش زكات در تونس نيز برگزار شد و شركتكنندگان درباره جمعآوری و مديريت بهينه زكات به نتايج مهمی دست يافتند و حتی طرح تشكيل صندوق ملی زكات را نيز به دولت اين كشور ارائه دادند. اين امر نشانگر اهميتی است كه زكات در جامعه اسلامی دارد.
اين كارگاه آموزشی تا هشتم مهرماه ادامه دارد و كارشناسان اقتصاد اسلامی پيشنهادات خود را در زمينه استفاده از زكات برای ايجاد شغل و كمك به مستمندان ارائه خواهند داد.