الجزيره– سفير جمهوري اسلامي ايران در الجزاير تاكيد كرد كه سازمان ملل در يك تحريف فاحش حقوقي در سال 1947 با تقسيم فلسطين، رژيم جعلي 'اسرائيل' را ايجاد كرد.
به گزارش ايرنا، 'محمود محمدي' سفير ايران در الجزاير امروز (شنبه) در مقاله اي در روزنامه 'الحوار' الجزاير و در آستانه برگزاري پنجمين كنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين در تهران، نوشت: اولين نمونه تحريف سازمان ملل تجزيه فلسطين و ايجاد رژيم جعلي اسرائيل بود زيرا اين سازمان با صدور قطعنامه 29 نوامبر سال 1947 در يك اقدام بي پايه و اساس و غير قانوني فلسطين را به دو قسمت تقسيم نمود.
پنجمين كنفرانس بينالمللي حمايت از انتفاضه فلسطين امروز شنبه با حضور روساي مجلس و مقامهاي ارشد پارلماني، صاحب نظران برجسته مسلمان و غيرمسلمان و رهبران گروههاي فلسطيني در تهران شروع به كار ميكند.
روزنامه عرب زبان و پرتيراژ الجزايري 'الحوار' با اختصاص يك صفحه كامل خود به مقاله سفير كشورمان در الجزاير با عنوان 'اشغال فلسطين' به بخش هايي از ترفندهاي آمريكا، اقدامات و اشتباهات سازمان ملل در تضيع حقوق فلسطينيان و دادن تضمين به رژيم صهيونيستي براي اعطاي موجودت جعلي به آن، اشاره كرد.
در اين مقاله آمده است، رژيم صهيونيستي پديده تحريف شده يك واقعيت تاريخي، مدني، قومي و سياسي بدون مبناي قانوني و حقوقي از سوي سازمان ملل است.
اين كارشناس مسائل بين الملل و ديپلمات ارشد با طرح اين سوال كه آيا يك سازمان بين المللي حق دارد كه برخلاف خواست بيش از دو سوم ساكنين يك كشور آن را به دوقسمت تقسيم نمايد، تصريح كرد در جايي كه پاي خواسته هاي آمريكا در ميان باشد حق جايگاه چنداني نخواهد داشت همچنان كه آمريكا كشورهاي كوچك به ويژه كشورهاي آمريكاي لاتين را وادار به تاييد تجزيه فلسطين كرد اما هرگز از بازگشت آواردگان فلسطيني و برگزاري رفراندم آزاد در سرزمين هاي اشغالي بر مبناي دموكراسي مورد ادعاي غرب، حمايت نكرد.
محمدي، يادآور شد: از سال 1948 هر ساله مجمع عمومي به طور ظاهري و تشريفاتي از اسراييل مي خواهد تا اجازه بازگشت فلسطنيان به وطنشان را بدهد اما اسراييل كه از حمايت بي قيد و شرط آمريكا برخوردار است به اين درخواست سازمان ملل بي اعتنايي مي كند.
سفير ايران در بخش ديگري از مقاله خود يادآور شد كه آمريكا نمي خواهد مساله فلسطين در سازمان ملل كاملا روشن شود زيرا با روشن شدن اين مساله بي شك بايد به سوالات بي شمار ديگري پاسخ داده شود از جمله اينكه چرا يهوديان بايد سرزمين كشوري را كه از قرن ها پيش به فلسطينيان تعلق داشته است صرفا به استناد قطعنامه 29 نوامبر 1947 سازمان ملل به مدت 64 سال اشغال نمايند.
وي با اشاره به ادعاي رژيم صهيونيستي به عنوان يكي از قربانيان تروريسم تاكيد كرد كه تا كنون اين رژيم مداركي دال بر اقدامات تروريستي اعراب عليه خود را ارائه نداده است و اين در حاليست كه فلسطينيان سركوب شده و آواره از سرزمين شان را تروريست مي نامد و آمريكا نيز بارها بااعمال فشار بر كشورها طرح تروريسم بودن فلسطينيان را در سازمان ملل به راي گذاشته است.
در بخش ديگر اين مقاله آمده است: علي رغم خواست كشورهاي عضو سازمان ملل، آمريكا با وتوي حدود 200 پيش نويش قطعنامه اين سازمان در خصوص حقوق فلسطينيان، در راستاي حمايت از اسراييل بر عليه ملت فلسطين گام برداشته است.
وي در بخش ديگري از اين مقاله به اقدامات تحريك آميز رژيم صهيوينستي در مرزهاي سوريه پرداخت وگفت رژيم صهيونيستي در موارد مختلف، دشمني و خصومت خود با سوريه را علني كرده است.
محمدي افزود ارتش اسراييل با گشت زني مداوم در مرز سوريه مناطق مرزي سوريه را تهديد مي كند و اين رژيم در حمله شيمياي به نوارمرزي سوريه وآواره كردن ساكنين آن از حمايت كامل آمريكا، برخوردار بود.
به نوشته روزنامه الحوار اين مقاله برگرفته از كتاب 'استفاده از وتو در شوراي امنيت سازمان ملل' به قلم نويسنده است.