خبرگزاری فارس: با انقلاب مردمی تونس و خلع دیکتاتور این کشور، قانون ممنوعیت حجاب در تونس نیز لغو شده و گرایش به حجاب اسلامی در میان زنان افزایش چشمگیری یافت.
به گزارش فارس به نقل از الجزیره، انقلاب تونس با پایان دادن به عمر دیکتاتوری زین العابدین بن علی در این کشور به ممنوعیت پوشش حجاب اسلامی نیز پایان داد، بعد از این انقلاب بود که زنان محجبه تونسی موفق شدند در این کشور با حجاب در انظار عمومی ظاهر شوند و تعدادی از آنها نیز از نقاب استفاده کردند.
بن علی در سالهای اخیر با ممنوع کردن لباسی که نام لباس طایفهگرایی بر آن گذاشته بود، از پوشش اسلامی زنان در کشور جلوگیری میکرد، اما بلافاصله بعد از انقلاب مسئولان شورای انتقالی منشور 108 را که پوشش طایفهای را منع میکرد، لغو کردند و این به معنای پایان ممنوعیت حجاب در این کشور بود.
این منشور در سال 1981 و اواخر ریاست جمهوری الحبیب بورقیبه تصویب شد و بن علی نیز در دوران حاکمیت خود در این کشور به آن متعهد ماند.
با این وجود بعد از انقلاب تونس گرایش زنان به حجاب اسلامی در این کشور افزایش پیدا کرده و از سوی دیگر تجارت لباس در این کشور نیز رونق گرفته است، به این ترتیب طراحان لباس فرصت خوبی برای افزایش طرحهای خود به دست آوردهاند، از سوی دیگر در بازار های محلی و ساختمانهای تجاری تونس چادرهای عربی موسوم به جلابیب که حجاب کامل زنان در آن مورد توجه قرار گرفته است، از پر فروشترین اقلام به شمار میرود.
حضور مجریهای زن در تلویزیون تونس و شبکههای مختلف این کشور بعد از انقلاب نیز قابل توجه است، این در حالی است که در سالهای اخیر آنها از هر گونه فعالیت اجتماعی و حتی تعلیم و تربیت منع شده و مجبور به کنار گذاشتن حجاب خود بودند. این در حالی است که "ایمان الطریقی" وکیل و فعال حقوقی تونسی میگوید که دهها زن و دختر تونسی در این سالها به علت اینکه حاضر نشدند حجاب را به عنوان یک فریضه اسلامی کنار بگذارند، درس خواندن را کنار گذاشتهاند. آنها همچنین اجازه فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی در جامعه را نیز از دست دادهاند.