واحد مرکزی خبر / فعال سیاسی لیبیایی تصریح کرد شورای ملی انتقالی لیبی هنوز نتوانسته است بر اوضاع داخلی و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان این کشور متمرکز شود.
حسن الامین در گفتگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی در لندن در استودیوی این شبکه درباره اوضاع سیاسی و امنیتی در لیبی، تشکیل دولت آینده و توان شورای ملی انتقالی لیبی برای اداره کشور گفت این شورا در شرایط استثنایی و دشواری تشکیل شد.
این شورا منتخب نبوده و شاید وضع شکل گیری آن ایده آل نبوده است و بروز برخی از اشکالات در عملکرد این نهاد قابل پیش بینی بود.
شاید بروز این اشکالات به دلیل آغاز انقلاب ملت لیبی بود که بدون رهبری، نماد و سازمان مشخصی است.
زیربناهای اقتصادی و خدماتی لیبی در دوران حمکرانی معمر قذافی فروپاشیده بود.
از زمان آغاز انقلاب ملت لیبی تا کنون، سازمان های جامعه مدنی و خیریه لیبی و خارجی در مدیریت کشور نقش داشتند.
شورای ملی انتقالی لیبی و دفتر اجرایی بر روی امور سیاسی و جلب حمایت های بین المللی متمرکز هستند.
شهروندان لیبیایی تاکید می کنند هنوز این شورا و دفتر اجرایی به مرحله مشغول شدن به اوضاع داخلی و مدیریت اوضاع کشور و ارائه خدمات به صورت مطلوب نرسیده است.
در حال حاضر انتقادات زیادی به شورا در زمینه نحوه کمک و امدادرسانی به افراد زخمی روبرو است. وی در ادامه افزود به نظر می رسد درمان افراد زخمی بزرگ ترین مساله داخلی باشد و باید زمان و منابع مالی برای درمان این افراد که برای آزادی لیبی مبارزه کردند، متمرکز شود.
مردم لیبی انتظار دارند پس از آزاد سازی شهر سرت و بنی ولید نیازهای خدماتی و بهداشتی آنان تامین شد و مشکلات حقوق کارکنان حل و فصل شود.
همچنین باید جمع آوری سلاح های غیر قانونی در لیبی در اولویت برنامه های شورای انتقالی قرار گیرد.
شهروندان لیبیایی باید در سریعترین زمان ممکن احساس کنند که با وقوع انقلاب در این کشور تحولی صورت گرفته و این انقلاب دستاوردهای روشنی را برای ملت لیبی به همراه داشته است. حسن الامین ادعاهای برخی از رسانه ها و محافل سیاسی خارجی مبنی بر خطر اسلام گرایان برای آینده نظامی سیاسی لیبی و درگیری احتمالی آنان با لیبرال های این کشور را امری مبالغه آمیز توصیف کرد.