به گزارش سرویس بین الملل برنا به نقل از رویترز، بسیاری از كارگران مصری به دنبال بحران اقتصادی در این كشور و فرار سرمایه گذاران بخش های اقتصادی، كار خود را از دست داده اند و امیدوارند با تظاهرات و تجمع خود بتوانند حقوق از دست رفته خود را برگردانند.
به گفته كارگران معترضی كه بیرون كارگاه های تولیدی خود تجمع كرده اند، انقلاب هیچ كاری برای آن ها انجام نداده و آن ها تا رسیدن به خواسته های خود دست از این اعتراض بر نخواهند داشت.
بیرون راندن مبارك برای بسیاری از مردم مصر امیدهای تازه ای به بار آورد و همه انتظار داشتند ثروت های هنگفتی كه تا كنون به خواص اختصاص پیدا می كرد وارد زندگی افراد عادی جامعه می شود و همه منتظر تقسیم عادلانه ثروت بودند.
ولی پس از گذشت 8 ماه از سرنگونی مبارك، دولت جدید مصر كه از طرف نیروهای نظامی حمایت می شود با احتیاط از ترس تحریك آشفتگی های سیاسی، هیچ تلاشی برای سركوب كردن فشارهای وارده نمی كند.
اعتصاب ها بعد از رفتن مبارك 2 برابر شده و روند تولید و سرمایه گذاری را مختل كرده و باعث كاهش منابع قابل دسترس كارگران شده است. چنانچه عصبانیت در شهرهای صنعتی مصر فروكش نكند، به مرور این عصبانیت ها به جوش آمده و به یك موج آشفتگی سیاسی بدل خواهد شد.
با وخیم شدن وضعیت اقتصادی مردم و ناتوانی دولت در مدیریت این اوضاع و حل مشكل كارگران، اعتراضات عظیم تر شده و می تواند به قیام بزرگ تری تبدیل گردد.